breaking news Νέο

Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως. Αγιασμός από το Σεβασμιώτατο

  • Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως. Αγιασμός από το Σεβασμιώτατο
  • Ξεκινούν τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως. Αγιασμός από το Σεβασμιώτατο

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια, ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, τέλεσε Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως και απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εθελοντές καθηγητές, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως και υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αρχιμ. Δημήτριο Μπακλαγή και τον συντονιστή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Λάμπρο Παγούνη, οι οποίοι με πολ­λή αγάπη προσφέρουν και διακονούν στο σπουδαίο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Μεταξύ άλλων στον Αγιασμό παρευρέθηκε και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής του Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας Αρχιμ. Πορφύριος Μπατσαράς, ο οποίος στο τέλος δώρισε στο Σεβασμιώτατο τη νέα έκδοση της Ιεράς Μονής με τον Παρακλητικό Κανόνα στον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής