breaking news Νέο

ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΕΠΑ / 2η περίοδος : ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ / Η μουσική της Θράκης, Τρίτη 14/9, 8.30 μ.μ Πλατεία Εληάς

ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΕΠΑ / 2η περίοδος : ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ / Η μουσική της Θράκης, Τρίτη 14/9, 8.30 μ.μ Πλατεία Εληάς

Η μουσική παίρνει τους δρόμους !

Η περσινή  πρωτοβουλία  της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας που  σκοπό είχε αφενός να προβάλλει νέα μουσικά ταλέντα αφετέρου να ζωντανέψει το  εμπορικό κέντρο, συνεχίζεται και φέτος. Το ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ  απευθύνεται σε όσους παρευρίσκονται στα καταστήματα πλησίον (καφέ – εστιατόρια) και τους καλεί να απολαύσουν  τις μελωδίες του κινητού μας standt,  να συμμετέχουν σε μια καινούρια ενέργεια... γεμάτη  νότες χαράς και  νότες αισιοδοξίας,  που τόσο έχουμε ανάγκη.  Το μουσικό περίπτερο υπόσχεται βράδια  που θα  μας φέρουν κοντά  στις μουσικές όλης της Γης.. ετοιμαστείτε για έξι  ξεχωριστές συναυλίες, με ελεύθερη είσοδο!

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Τρίτη 14/9, 8.30 μ.μ  Πλατεία Εληάς

 

ΚΑΦΑΝΤΑΡΔΕΣ / Η μουσική της Θράκης

Καφαντάρδες-kafantardes

 

Οι Καφαντάρδες, που σημαίνει επιστήθιοι φίλοι, από το 2017 είμαστε συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής, αποτελούμενο από μουσικούς που συνεργάζονταν ήδη πολλά χρόνια πριν, ερμηνεύοντας τη μουσική της Θράκης, σε συναυλίες, εκδηλώσεις πολιτισμού και παράδοσης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ιδιαίτερη στιγμή μας, η συνεργασία μας στο Ηρώδειο με τον μέγιστο της Θράκης Χρόνη Αηδονίδη. Η τελευταία μας παρουσία ήταν σε αφιέρωμα στη μουσική μας, από την πιο αντιπροσωπευτική τηλεοπτική εκπομπή για την ελληνική παραδοσιακή μουσική, Το Αλάτι Της Γης. Με σεβασμό στη μουσική ιστορία και στις παραδόσεις μας, ερευνούμε, ηχογραφούμε, ερμηνεύουμε, πιστεύοντας ότι συμβάλλουμε στη διάσωση και τη διάδοση της μουσικής της Θράκης.


 

Μαρίνα Ζωγράφου - Τραγούδι Νίκος Μπόζογλου - Ακορντεόν Τριαντάφυλλός Κωνσταντινίδης - Γκάιντα, Καβάλ Στάθης Παρασκευόπουλος - Κρουστά Παναγιώτης Ελληνίδης - Κλαρίνο

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής