breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν μπορώ να πω αδέρφια, ότι αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τον Κυριάκο. Όχι, δεν είμαι σαν το Ντάλτον τον παππού, που συνάντησε...τυχαίως, βεβαίως, βεβαίως, στην έρημο των Φαρσάλων, να ιππεύει το άλογό του και να του λέει ιστορίες αποστασίας, όταν αυτός και ο γερό Μητσοτάκης έριξαν το γερό Παπανδρέου, το 1965.

Είναι ήρωας ρε ο Κυριάκος, ό,τι κι αν μου πείτε εσείς οι του Σ(φ)ΥΡΙΖΑ. Το είπε και ο Ντάλτον άλλωστε, ου Φαρσαλιώτς, όχι ο Έμετ και τα άλλα αδέρφια, που ρήμαξαν την Αμερική τον 19ο αιώνα.

Τώρα βέβαια, αυτά που έκλεψαν οι Ντάλτονς σε σχέση με τα «δωράκια» της Siemens, της λίστας Λαγκάρντ, των συντρόφων οπλέμπορων και άλλων τινών «ευγενών» του τόπου μας κατά τη μεταπολίτευση, ούτε μια παρανυχίδα από το μανικιούρ της Βίκυς Σταμάτη, την καλή εποχή βέβαια.

Πώς λοιπόν να μην είναι ευχαριστημένος ο γερό Ντάλτον, όταν ο Κυριάκος έριξε το σανό στο 6%. 

Σανό είναι αυτό. Ξέρετε πόσα ζώα έχει ο κάμπος στα Φάρσαλα; Και να ήταν μόνο εκεί; Σε Λάρσα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, με το σανό σεργιάνισα.

Διότι τι μας έχει απομείνει πλέον να τρώμε πνευματικώς, αδέρφια. Μοναχά σανό.

Βγήκε ο Κυριάκος το Σάββατο, μας είπε κάντε υπομονή, τα προβλήματά σας μπορεί να μη λυθούν, αλλά θα τα ξεχάσετε, με τόσα ριάλιτις μαγειρικής που κυκλοφορούν πια στα κανάλια.

Θα έρθει ο Αλέκσης αυτό το Σάββατο ΔΕΘ, θα βγει φωτό με την Κατερίνα την Τσέο Βαγγέο Νοτοπούλου, με τον Καρανίκα και τον Πολάκη, την ώρα που θα πίνουν μαύρη μπύρα και θα λερώνει ο Κρητικός τις μουστάκες του από τις μουστάρδες και τα κετσάπια του λουκάνικου και όλα καλά.

Θα μας υποσχεθεί και πρώτο μισθό μια χήνα και παντελή κατάργηση του ΦΠΑ στο σανό. Δεν θα τον χειροκροτήσουμε; Δεν θα βάζουμε όλη μέρα Kontra News να βλέπουμε;

Α, όλα κι όλα. Μηδενικό σανό σημαίνει ανάπτυξη τρακόσια τοις εκατό. Διότι θα σταματήσουμε πια να ντουμανιάζουμε χόρτο και θα πειραματιστούμε με καλαμπόκι, με κριθάρι, κανά μανδραγόρα, αψέντι και κώνειο. Λίγο το έχετε. Τα κάνουμε ένα καλό χαρμάνι και να σου η καινοτομία στην παγκόσμια αγορά.

Διότι ανάπτυξη χωρίς καινοτομία δεν υπάρχει. Όπως κάποτε δεν υπήρχε αλλαγή χωρίς το ΚΚΕ.

Ευτυχώς όμως, ήρθε ο ΑΝΔΡΕΑΣ εκείνη την ευλογημένη 18η Οκτωβρίου του 1981 και ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση και ο λαός στην εξουσία. Δεν μπορώ να πω, φάγαμε με χρυσά κουτάλια τω καιρώ εκείνω. Αφού τους μισθούς μας σε πάμπερς μας τους έδιναν από τα λογιστήρια.

Έτσι, για να συνηθίζουμε, σιγά, σιγά τα πετσετάκιααααααα.


αποστασία
Σταμάτη
σανό
ριάλιτι μαγειρικής
Νοτοπούλου
χόρτο
Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής