breaking news Νέο

Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε εκτός έδρας τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης - Mε σκόρερ τον Πασά

Η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε εκτός έδρας τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης - Mε σκόρερ τον Πασά

Με το ίδιο σκορ (1-0) που έχασε τα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια της, που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο, κέρδισε την Τετάρτη το απόγευμα εκτός έδρας (γήπεδο Νέας Ευκαρπίας) μια τρίτη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Μακεδονικό, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ΒΕΡΟΙΑ, που παρατάχθηκε με αλλαγές στη σύνθεσή της αντιμετώπισε τις ίδιες δυσκολίες, που αντιμετώπισε και στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ηρακλή. Συντριπτική κατοχή της μπάλας, την οποία όμως δεν μετουσίωνε σε ευκαιρίες.

Τελικά στο 86' η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ καρποφόρησε, με τον Πασά να εκμεταλλεύεται ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα του Μακεδονικού και από κοντά να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Diaithtής tou agώνα ήταν o PaπadόπouloV G. me bohqoύς touV Pάτρα kai Merkenίδη, όλοι tou S.D. Makedonίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Gounarίδης, Casάνογλου, Catzhkwnstantίνου, Doxάκης, Saragiώτης, Baasileίου, Zannάκης, NatsiόπouloV, Mπόικα, Garύφαλος, Tsoukάνης.
Agwnίστηκαν kai oi: Grhgoriάδης, Mπenάκης, Kurάνας, PaπadόπouloV, Toπoύζης, Basilάκης, Marnέρης, Dalkίδης, Niάνιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): TsimόπouloV (60' PaπadόπouloV), Moucάλης, Paπacrήστος (72' Oikonόμου), Maragkός, Mπoukoubάλας (80' Perdίκης), Mπlέτσας, Gabrihlίδης (72' Rάμος), Orfanίδης (72' Moύργος), Pasάς, Mustakίδης (46' Fofanά), Mπaϊντού (69' Ntίνας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής