breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν έχει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ παλαλούς σαν τον Πολάκη. Και στη Νου Δου, γεμάτος ο ...κάμπος από δίποδα πολιτικά βόδια.

Πιο τρανό παράδειγμα από το Μπογδάνο υπάρχει; Πήγε και δημοσίευσε προσωπικά δεδομένα μαθητών νηπιαγωγείου, για να μας δείξει ότι είναι μειοψηφία τα Ελληνόπουλα στα σχολεία μας.

Και τι να σου κάνουν, ρε σε κυρ Κώστα μας, οι νέοι της Ελλάδας; Παιδιά; Εδώ είστε μες τη χαρά στη Νου Δου στα γκέι πράιντ και τα τρίτα φύλλα και τις άλλες χαζομάρες σας.

Σας φταίνε μετά οι αλλοδαποί, που βαράνε αβέρτα και έχουν μια γραμμή παιδιά στο σχολείο; 

Και να μας πεις ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι του κόμματος, αλλά του παπλώματος ή της κρυλόρ ή του σεντονιού, με ό,τι τη βρίσκετε εκεί στο...μεσαίο χώρο, υπάρχει απάντηση.

Σε ποια χώρα του κόσμου θεωρείται το παιδί τεκμήριο; Ούτε στη Βόρειο Κορέα, που έτσι και κάνεις πάνω από ένα παιδί, σε στέλνει ο Κιμ να μαζεύεις βρούβες στα σύνορα με την Κίνα.

Σε ποια χώρα ένα ζευγάρι δεν επιδοτείται, για να κάνει παιδιά; Εδώ το έχετε, άντε να μην πω, κυρ Κώστα μου.

Τόσους φόρους και εισφορές, τεκμήρια επί των τεκμηρίων και θέλετε ένας νιόπαντρος επαγγελματίας να κάνει και τρία παιδιά, να σώσει τη χώρα από την πληθυσμιακή κατάρρευση.

Να σου δηλώσει ο άνθρωπος ένα χιλιάρικο εισόδημα το μήνα, δηλαδή 12.000 ευρώ, με την 100% προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος, με το φόρο στο 24%, με τα τέλη επιτηδεύματος, εισφορά αλληλεγγύης και ό,τι άλλο έχετε σκεφτεί αυτά τα χρόνια εσείς οι πολιτικοί, πως θα τη βγάλει ρε ο άνθρωπος;

Καλά εσύ, τσεπώνεις το δεκαχίλιαρο το μήνα. Αυτός να ζήσει με τριακόσια ευρώ;

Όχι ρε, δεν πρόκειται να δείτε Ελληνόπουλο έτσι, ούτε στον αιώνα τον άπαντα.,

Για αυτό Κωνσταντίνε μας αγαπημένε, πες εκεί στο Γιατρομανωλάκη και το σύμβουλο του πρωθυπουργού τον Πατέλη, ότι καλά γουστάρουν το ψάρι να ψήνεται και από τις δυο πλευρές, όπως είπε και ο τεράστιος Γκλέτσος, αλλά πριν το ψήσουν, το αφήνουν και γεννά αυγά η θηλυκιά και τα γονιμοποιεί ο αρσενικός.

Μέχρι τότε, τσιμουδιά μη βγάζετε, κυρ Κώστα μας. Εδώ κατάπιατε τις Πρέσπες με όλα τα γριβάδια τους, μια τάξη με αλλοδαπάκια σας πειράζει;


Μπογδάνος
gay pride
Κιμ Γιονγκ Ουν
Γιατρομανωλάκης
Πατέλης
Γκλέτσος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής