breaking news Νέο

Τιμής Ένεκεν

Τιμής Ένεκεν

Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτης Καραβασίλης, στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρη Βερβεσό, στα εγκαίνια της ανακαινισμένης αίθουσας του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Η προγραμματισμένη ομιλία του Δ. Βερβεσού στην τελετή εγκαινίων ακυρώθηκε λόγω ειδικών συνθηκών. Αιτία η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ημαθία, που έχει μπει στο «κόκκινο» επίπεδο και η εκδήλωση έπρεπε να πραγματοποιηθεί με τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Η πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης όμως έχει τη δική της ιδιαίτερη συμβολική σημασία, καθώς του απενεμήθη τιμητική πλακέτα για την αγωνιστικότητά του και την άοκνη προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων του κλάδου.

Ο Φώτης Καραβασίλης εξήρε την προσωπικότητα του κ. Βερβεσού, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πόσο σημαντικές εκδηλώσεις έχει ακόμη οργανώσει η Ολομέλεια σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως αυτή στο Καστελόριζο, με θέμα την «Οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στην ανατολική Μεσόγειο και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν για τον καθορισμό τους κατά το Διεθνές Δίκαιο», που διοργάνωσε η Ολομέλεια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής