breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τρέμε Κούλη. Μετά το δίδυμο Τζήμερου-Φαήλου Κρανιδιώτη, έρχεται και ο οδοστρωτήρας, τι οδοστρωτήρας, τυφώνας ολόκληρος, που λέγεται...Εθνικός Συνασπισμός.

Μην πάει ο νους σας σε παλιά μέλη του συνασπισμού της αριστεράς και της προόδου. Αυτούς τους έφαγε η μαρμάγκα, μετά την απόφαση του Αλέκση να βάψει στα πράσινα το «Βελλίδειο». Μόνο τον ήλιο του Σ(φ)ΥΡΙΖΑ δεν έβαλε, για να ολοκληρωθεί η μετάλλαξη «ΑΛΦΑ»,  όπως Ανδρέας.

Εθνικός Συνασπισμός από τον τιτάνα της πολιτικής Νίκο Νικολόπουλο, τον τιτανοτεράστιο Αργύρη Ντινόπουλο, το μέγα Δημήτρη Κούβελα, τον Αϊνστάιν των ψεκασμένων, το Σαββίκα Τσιτουρίδη, άλλη μορφή κι αυτή και τον Καζάκη του ΕΠΑΜ.

Παραλείψαμε βέβαια το Νίκο Καραχάλιο, τον υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού επί Κώστα Καραμανλή, που τώρα ηγείται των «δημοκρατών», βοήθειά τους.

Όλα καλά λοιπόν, με το μπαρμπά Νικόλα και τον κυρ Αργύρη να έχουν περάσει από όλα τα στάδια της δεξιάς και ήρθε η ώρα να γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με πρωθυπουργό το Γιώργο Τράγκα.

Έλα όμως που οργάνωσαν ΑΝΤΙ-ΔΕΘ εκδήλωση με φόντο τι λέτε; Τον...Παρθενώνα.

Μάλλον πήραν γραμμή από το Θου Βου, που πήρε αποστολή ως πράκτωρ για Θεσσαλονίκη και μπερδεύτηκε και γύρισε Αθήνα, ρωτώντας έναν Αθηναίο, που βρήκε στο δρόμο του : «Δε μου λες ρε πατριώτη, κατά που πέφτει ο Λευκός Πύργος; Θεσσαλονίκη, του απάντησε ο γκάγκαρος. «Γιατί, εδώ τι είναι; τον ρώτησε ο νέος Θου Βου.

Αθήνα, η απάντηση. «Πώς το πες αυτό αντίχριστε;», είπαν με ένα στόμα, μια Φωνή, οι εθνικοσυνασπισμένοι!

Άντε μετά από τέτοιες φάτσες να πέσει ο Μητσοτάκης. Μπροστά τους ο Τέρυ Χρυσός άνετα θα έβγαινε πρόεδρος της δημοκρατίας.

Να μη χρειάζεται και μπάντα κάθε 24 Ιουλίου. Θα τραγουδούσε ο ίδιος στους καλεσμένους το «τάκα, τάκα, τάκα, τα, καρδιά μου πώς χτυπάς».


Εθνικός Συνασπισμός
Τράγκας
ΑΝΤΙ-ΔΕΘ
ΘΟΥ ΒΟΥ - Βέγγος
Μητσοτάκης
Χρυσός

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής