breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν μπορώ να πω. Με τον Ανδρέα είχαμε χορτάσει σε ωραία τσιτάτα, όπως το «έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος», «κατέβηκε από το τρένο της αλλαγής» ή «βάλαμε τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Και ξαφνικά, εκεί που λέγαμε για περασμένα μεγαλεία, βλέπουμε τον Αλέκση από τη ΔΕΘ να μας καλεί να σηκώσουμε μαζί τον ήλιο ψηλά, για να πάμε μπροστά την Ελλάδα.

Και να τα πράσινα τα φωτιστικά στο ντεκόρ. Μόνο ο ύμνος της αλλαγής «ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ ανατέλλει, μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη, σοσιαλιστική» έλειπε.

Ρε καθίστε καλά ΣΥΡΙΖΑΙοι, που νομίζετε ότι θα πάρετε το τελευταίο απομεινάρι του Κινήματος. Βέβαια, με τη Φώφη, που κοιμάται με τις Λουμπουτέν στο χέρι και τους παππούδες, που αποτελούν το κονκλάβιο του ΚΙΝ.ΑΛ και ήταν παρόντες στα 70ά γενέθλιά του Ελευθέριου Βενιζέλου, στο four seasons του Παρισίου, όλα είναι πιθανά.

Και μέσα στο σήκωμα του ηλίου, έχουμε και την efood, που βάπτισε τους ντελιβαράδες της, ελεύθερους συνεργάτες.

Τι είναι ρε αλάνια, η διανομή πίτσας; Παροχή υπηρεσιών της Μαλέσκου στο Skai; Ή της Μενεγάκη στο Mega;

Οι άνθρωποι καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους να πάνε στο Λιάγκα κανά πέντε έξι γυρόπιτα, γιατί δεν αντέχει να τρώει τα κουλτουριάρικα φαγητά της Φαίης και εσείς τους βαπτίσατε free lancers;

Αλλά ας όψεται ο Χατζηδάκης και το άρθρο 69 του. Καταστάσεις ανωμαλίας μας φέρνει η Νου Δου. Να δείτε που σε λίγο θα κάνει αορίστου χρόνου την Ιωάννα Τούνη και ελεύθερο συνεργάτη το Mπάμπη το μπετατζή του ΚΚΕ, που δουλεύει μυστρί στον Περισσό εδώ και 35 χρόνια και ακόμη να δει το σοσιαλισμό να μπολιάζεται στην Ελλάδα.

Χαλαράαααα λοιπόν αδέρφια. Η ζωή είναι ωραία. Όχι η Κωνσταντοπούλου, που πλέον ως free lancer της αριστεράς έχει μείνει με την απορία «τι.....είπατεεεεεεε», όταν ο Τσίπρας την έστειλε αδιάβαστη, μαζί με Λαφαζάνη και λοιπούς, στο όνομα της «πρώτης φοράς» αριστεράς.

Βοήθειά μας ο Κάρολος. Όχι της Αγγλίας. Ο Μαρξ.


Τσίπρας
efood
Λιάγκας-Κωστόπουλος
Τούνη
Κωνσταντοπούλου
Μαρξ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής