breaking news Νέο

ΑΕΚ εν όψει για τον Φίλιππο Βέροιας

ΑΕΚ εν όψει για τον Φίλιππο Βέροιας

Οι παίκτες του Φιλίππου έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ του Νίκου Γραμματικού, που θα διεξαχθεί - όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια - το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας” και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιερ.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας μέσα από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, αλλά και την μεγαλύτερη συγκέντρωση - σε σχέση με τον Ολυμπιακό - που θα πρέπει να επιδείξουν στο ματς αυτό, θα προσπαθήσουν να έρθουν κοντά σ’ ένα καλό αποτέλεσμα, έχοντας και την ηθική συμπαράσταση των φίλων τους.

Αγωνιστικά, Στηβ Παπαδόπουλος και Αρσενασβίλι είναι οι παίκτες για τους οποίους ο Τέο Παυλίδης δεν γνωρίζει αν θα μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά στη συνάντηση με την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο έμπειρος αριστερός εξτρεμ δεν αγωνίσθηε στο τελευταίο ματς, λόγω ενος προσωπικού ζητήματος του, ενω ο Γεωργιανός πίβοτ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (του γύρισε το πόδι) και έγκειται στον ίδιο για το κατά πόσο θα μπορεσει να επιστρατεύσει τις δυνάμεις του και να αγωνισθεί.

 

ΠΑΟΚ: Μαθήματα video από Σεϊρεκίδη

Διπλό χαρακτήρα είχαν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ μέσα σ’ αυτήν την εβδομάδα προετοιμαζόμενος για το σημερινό παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους στην έδρα του τελευταίου, με το οποίο και ανοίγει η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είχε τους αθλητές του την Τρίτη στην αίθουσα του video, όπου παρακολούθησαν αγώνες του Διομήδη, την τεχνική καθοδήγηση του οποίου φέτος έχει ο (αγαπητός στην περιοχή εκεί) Βεροιώτης Κώστας Δεληγιάννης. Την Τετάρτη η προετοιμασία συνεχίστηκε με διπλές προπονήσεις, ενω χθες η ομάδα έκανε μια ηρωϊκή προπόνηση και ακολούθως αναχώρησε οδικώς για το Άργος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής