breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τέλος έδωσε ο σύντροφος Θεοδωρικάκος στα χαζά των...συλλήψεων, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εκπαιδευτικών που αρνούνταν να μπουν παιδιά χωρίς τεστ στο σχολείο.

Φτάνει ρε με τους «ψέκα», που μηνύουν το δάσκαλο για ...εσχάτη προδοσία, λες και είναι ο Κώστας Πρέκας στο «Η Μεσόγειος φλέγεται».

Θέλουν μηνύσεις εναντίον των εκπαιδευτικών; Κανονικά ο αστυφύλακας, με το που έφτανε στο σχολείο, έπρεπε άμεσα να καλέσει, είτε το ασθενοφόρο της πιο κοντινής ψυχιατρικής κλινικής, είτε το μπόγια.

Να τον μαζέψει το Φον Ντένικεν και μέσα. Ηλεκτροσόκ, τρία κρύα ντους να δεις πώς συνέρχεται στο πιτς φιτίλι και πάει και κάνει, όχι μία, αλλά δύο δόσεις μαζί.

Θέλει ο «ψεκασμένος» να μη νοσηλευτεί ο παππούς του στην «Εντατική» με φάρμακα, αλλά να του χορηγηθεί...αλόη βέρα, η αυθεντική, δια πάσαν νόσον και μαλακί@ν;

Τσουβάλιασμα και αυτός και βουρ στο γραφείο κίνησης του νοσοκομείου, να του χρεωθούν στο ΑΦΜ του τα έξοδα λειτουργίας του κρεβατιού, που είναι ο μπαρμπά Μήτσος.

Να του έρθει η σβουριχτή κανά δεκαπεντάρι χήνες, να δεις μετά ότι θα παίρνει όλα τα φάρμακα που συνιστά η ιατρική επιστήμη.

Το πολύ, πολύ, μόλις βγει από τη διασωλήνωση, του παίρνει καμιά κηραλοιφή και μνημονικόν από του Βελόπουλου, να θυμάται ο παππούς τι μ@λ@κ@ γιο έχει.

Αν φυσικά ζήσει ο άνθρωπος. Που το ευχόμαστε.

Θες κύριε και κυρία ψεκασμένη να μην κάνεις εμβόλιο; Υπέγραψε ότι όλα τα έξοδα στα νοσοκομεία, αν νοσηλευτείς, τα βάζεις εσύ από την τσέπη σου.

Διότι δεν μπορεί να είσαι μπροστά στις πορείες με παλιοημερολογίτες ψεκασμένους, να μας λες ότι το εμβόλιο είναι των μασόνων και άλλες τέτοιες π@π@ριές και όταν έρθει η στιγμή να πάρεις την κορτιζόνη σου και το οξυγόνο στην κλινική covid, να λες σώσε με γιατρέ μου.

Όχι κύριε, θα πλερώσεις. Και όταν πλερώσεις, κάνε μια μήνυση στο Γρηγοράκη και τον κάθε καθηγητή «Μυστήριο», που σου έπλενε το μυαλό, που δεν έχεις, ότι, αν σε «μπολιάσουν», θα γίνεις κεραία 5 G και θα ήσουν συνεχώς σε πριαπισμό, για να έχει καλό σήμα ο Μπιλ Γκέιτς.

Τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η άλλη λύση είναι να κάνετε δικά σας νοσοκομεία, όπου θα βράζει μαγικά φίλτρα με βότανα ο δρυίδης του Αστερίξ. Ξέρετε ότι με τα βότανα και με τα ξεματιάσματα προόδευσε η επιστήμη.

Οπότε....πίσω ρεεεεεε.


Κώστας Πρέκας στο «Η Μεσόγειος φλέγεται»
Φον Ντένικεν
ηλεκτροσόκ
Βελόπουλος
διασωληνωμένοι
Πετράκος
Δρυίδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής