breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Με στόχο το 8-1 απέναντι στην Νίκη Βόλου

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Με στόχο το 8-1 απέναντι στην Νίκη Βόλου

Στην ολοκλήρωση της βαίνει η προετοιμασία των παικτών του Φιλίππου για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής - 3ος όμιλος. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” του Δημήτρη Γκίμα θέλουν να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους, κάνοντας το 8-1, με το οποίο και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την “πρωτιά” τους στον βαθμολογικό πίνακα. Το γεγονός, δε, ότι μετά το ματς αυτό στην αμέσως επόμενη (10η) αγωνιστική η ομάδα θα κανει το προγραματισμένο της ρεπό, ακολούθως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και με την επανέναρξη του τη πρώτη Κυριακή (7 Ιανουαρίου) του 2018 το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής την φέρνει για αντίπαλο τον έτερο της κορυφής Φαίακα Κέρκυρας, υποχρεώνει τους Βεροιώτες να κυνηγήσουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους “κυανόλευκους” της Ν. Ιωνίας, που με τη σειρά τους λογίζονται ανάμεσα στους αντιπάλους που έχουν βλέψεις ανόδου!

 

Ιωση για δύο

• Σουτζόπουλος και Τσιαγκλάκανος δεν κατάφεραν να προπονηθούν την Τετάρτη το απόγευμα, λόγω ίωσης, χωρίς ωστόσο αυτό να δημιουργεί λόγο ανησυχίας, μιας και αμφότεροι οι παίκτες θα είναι σε θέση να φωνάξουν “παρών” στο ματς με την Νίκου Βόλου.

 

Φιλικό με Αστέρα Σίνδου

• Χθες το απόγευμα η ομάδα του Φιλίππου βρέθηκε στην Σίνδο και αντιμετώπισε τον τοπικό Αστέρα (ο οποίος παιρνει μέρος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας), σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Από τον Παύλο Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής