breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 1 έως και τις 3 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 1 έως και τις 3 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς. Στον Εσπερινό θα συμμετάσχουν όλοι οι Κατηχητές και οι Κυκλάρχες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στο τέλος θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής Θεοδώρας Μπίρδα, κατά σάρκα μητέρας του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αθηναγόρου Μπίρδα.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας στην Αθήνα με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Βουρλιώτισσας».

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας στην Αθήνα με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της «Βουρλιώτισσας».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής