breaking news Νέο

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

  • Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»
  • Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»
  • Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνεργάστηκαν στις επιτυχημένες δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας κινητικότητας!

Τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν από τα 8ο,7ο,1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Βέροιας.

Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας, τον διοικητή κ. Ιωσήφ Παρούτογλου και τους υπαστυνόμους κ. Χαράλαμπο Καϊλόγλου και κ. Γεώργιο Αντωνίου για την εκπόνηση των δράσεων κυκλοφοριακής αγωγής.

Το τμήμα τουρισμού Βέροιας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Λαζαρο Ασλανίδη, τον υπεύθυνο επιστημονικό συνεργάτη κ. Βαλαχη Ιωάννη και ιδιαιτέρως τον δάσκαλο και ερευνητή κ. Μάκη Δημητράκη για την εθελοντική και τόσο εποικοδομητική συμβολή με τις γνώσεις του στις ξεναγήσεις και περιπατητικές διαδρομές μαθητών και δημοτών στη Βέροια και τη γνωριμία με τα μνημεία.

Τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κυρίους Δημήτριο Πύρινο και Αθανάσιο Παπαδόπουλο όπως και τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων κ. Λένα Δημητριάδου και Νίκο Νικολαΐδη.

Το διοικητικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους και την ομάδα Τεχνολογίας της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια και την παρουσίαση ποδηλάτου.

Τους καταστηματάρχες ποδηλάτων της πόλης μας κ. Απόστολο Σκούταρη από το ΒΒΤ και Δημήτρη Σέπκα από το Ride για τη δράση Fix my Bike στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους δημότες που αγκάλιασαν τις δράσεις, συμμετείχαν και χρησιμοποίησαν τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Βέροιας κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή.

Κάποιες από τις δράσεις θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Ο Δήμος Βέροιας επίσης μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας.

Τη ευθύνη της διοργάνωσης είχαν οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Ισότητας Φύλων κ. Τζήμα Συρμούλα και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής