breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Την ποινή των ισοβίων σε ειδεχθή εγκλήματα ανακοίνωσε ο σύντροφος υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Θυμήθηκε, φαίνεται τη ρήση του γέρου Καραμανλή, για Παπέα, αδερφό Στέλιο, Ιωαννίδη και CIA, «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια».

Διότι κύριε Τσιάρα μας, αν εννοείτε πραγματικά ισόβια, πρέπει ο Κουφοντίνας να μείνει μέσα, όπως ο σύντροφος Μακαρέζος και να αποφυλακιστεί μόνο αν έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη και όχι να την κάνει με...ελαφρά, 19 χρόνια μετά τη σύλληψή του, για το μακελειό που προκάλεσε ως αρχιεκτελεστής της 17 Ν.

Για πείτε στους πολίτες, πόσα μέλη της 17 Ν έχουν αποφυλακιστεί;

Ηρακλής Κωστάρης. Ο δολοφόνος του Παύλου Μπακογιάννη. Καταδικάστηκε σε ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη. Αφού λάμβανε άδειες από τη «στενή», αποφυλακίστηκε με όρους (!) στις 29 Ιουλίου, φέτος.

Ξέρετε ότι, αν τους «τσιμπούσαν» οι Αμερικανοί, κάτι Κωστάρηδες και Ξηρούς στο Γκουαντάναμο θα τους έστελναν, να τους κυνηγάνε οι καρχαρίες της Κούβας;

Διότι στις ΗΠΑ, των οποίων θαυμαστής είστε, όπως και ο σύντροφος Κυριάκος, σου ρίχνουν φυλάκα 69 χρόνια. Τόσα θα εκτίσεις, εκτός και αν σου δώσει χάρη ο πρόεδρος.

Εδώ ρε, πιάνει η αστυνομία τσι γυφτ να κλέβουν τα πάντα όλα, από σταυρούς μέχρι τα χαλκοκαλώδια των αντλιοστασίων και την επόμενη μέρα είναι έξω.

Και να ήταν η πρώτη, η δεύτερη, άντε η δέκατη φορά, να του τη χαρίσεις.

Εδώ το κάνουν 24/7 και κανείς δεν τους πειράζει.

Αλλάξτε ρε σύντροφε Τσιάρα τον ποινικό κώδικα και στα μικρά εγκλήματα, που γίνονται κατ΄ επανάληψη.

Εντάξει, δεν λέμε να καταδικαστούν για...εσχάτη προδοσία οι μηνυόμενοι εκπαιδευτικοί από τους αυτόχθονες ιθαγενείς Έλληνες, που μετά το Σώρρα μπήκαν στους «ψέκα».

Αλλά να καταδικαστούν και όσοι το έχουν κάνει επάγγελμα. Και επιτέλους, βγάλτε εκτός παρανομίας τους χρήστες ναρκωτικών. Δείτε τι συμβαίνει σε χώρες όπως η Ελβετία, όπου οι χρήστες μπορούν να λάβουν τη, δόση τους σε δημόσιο νοσοκομείο και έτσι σταματάει το κύκλωμα που μαστίζει τη νεολαία μας.

Και πάνε στράφι και οι κόκες του Νοor One. Κότσια έχετε; Αυτό μετράει.


Καραμανλής
Κουφοντίνας
Κωστάρης
Γκουαντάναμο
γύφτοι
ψεκασμένοι
ναρκωτικά
Νοor One

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής