breaking news Νέο

Δίχως προβλήματα και με καλή ψυχολογία η “Βασίλισσα” ετοιμάζεται για το δεύτερο φετινό της τρίποντο

Δίχως προβλήματα και με καλή ψυχολογία η “Βασίλισσα” ετοιμάζεται για το δεύτερο φετινό της τρίποντο

Με τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής και την ΒΕΡΟΙΑ να αγωνίζεται στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου το πρωτάθλημα της Football League  το ενδιαφέρον του οποίου κορυφώνεται από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής ανοίγει αύριο Σάββατο το απόγευμα με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο και στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια μεταξύ των οποιων όπως ήδη αναφέραμε και η αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν την Κυριακή και να ξεκινήσουν στις 3μ.μ. ενω η συνάντηση Αναγέννησης Καρδίτσας - Αχαρναϊκός κατακυρώνεται υπερ της πρώτης αφού η ομάδα του Μενιδίου όπως είναι γνωστό έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η εβδομαδιάτικη προετοιμασία των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ ξεκίνησε ουσιαστικά και τυπικά την περασμένη Τρίτη και σ’ αυτήν παίρνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της, με εξαίρεση τον Σοϊλεμέζογλου που όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο χέρι και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Δίχως πρόσθετα λοιπόν προβλήματα σε σχέση με την προετοιμασία της περασμένης εβδομάδας και μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα που το δημιούργησε η νίκη κόντρα στην Σπάρτη οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και δικαιολογημένα αισιοδοξουν οτι θα καταφέρουν την Κυριακή το απόγευμα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες.

Εξ άλλου η ομάδα του Πανσερραϊκού συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που η ΒΕΡΟΙΑ υπολογίζει ότι μπορεί να πάρει βαθμούς εντός και εκτός έδρας.

Με δεδομένο οτι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν απουσία βασικών του ποδοσφαιριστών δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχημα της ενδεκάδας σε σχέση με τους ένδεκα με τους οποίους ξεκίνησε στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Σπάρτη.

 

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Με μια νίκη μέσα στο γήπεδο μια στα χαρτιά και μια ισοπαλία ο Κυριακάτικος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 7 βαθμούς έχοντας δυο λιγότερους από την ΒΕΡΟΙΑ.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ των Σερρών έχει κερδίσει την ΑΕ Καραϊσκάκη στην έδρα της με 2-0 έφερε ισοπαλία (3-3) επίσης στο γήπεδό της με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και έχασε στο γήπεδο του από τον ΟΦΗ με 1-2 συγκεντρώνοντας έτσι 7 βαθμούς δυο λιγότερους από την ΒΕΡΟΙΑ ενω μακριά από την έδρα της γνώρισε δυο ήττες στο Αίγιο με 3-2 και στο Αλκαζάρ από τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-0.

 

“ΣΦΥΡΙΖΕΙ” Ο ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ

Τον αγώνα Πανσερραϊκού - ΒΕΡΟΙΑΣ που επαναλαμβάνουμε θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις Σέρρες και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Αγγελάκης απο την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τον Τζώτζο και τον Δημητριάδη από την Ενωση Θράκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής