breaking news Νέο

«Οι δρόμου του βαμβακιού» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

«Οι δρόμου του βαμβακιού» στο Εκκοκκιστήριο Ιδεών Βέροιας

Στον παλιό-ανακαινισμένο βιομηχανικό χώρο του ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟΥ ΙΔΕΩΝ που όλοι αγαπάτε, θα παρουσιαστεί από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου η εικαστική έκθεση ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙΟΥ.

Ένα project που οργάνωσε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ, ξεκίνησε πέρσι το 2020, όπου 15 καλλιτέχνες ήρθαν και φιλοξενήθηκαν στη Βέροια, "περπάτησαν" στα βαμβακοχώραφα της Ημαθίας, άκουσαν την ιστορική διαδρομή του βαμβακιού στον τόπο μας απο τον συγγραφέα και γνώστη της ιστορίας του κάμπου Γιάννη Μοσχόπουλο, περιηγήθηκαν σε εκκοκκιστήρια, μίλησαν με αγρότες, επιχειρηματίες του κλάδου και "φορτωμένοι" μ' όλο αυτό το πολύτιμο βιωματικό υλικό, δημιούργησαν μια συλλογή 30 έργων τέχνης, που ο καθένας με τον τρόπο του και την καλλιτεχνική φόρμα του "φωτίζει και δείχνει" από την πλευρά της Τέχνης τον πολύτιμο "λευκό χρυσό" που διαθέτει η χώρα μας και η περιοχή μας.

Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται με μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή Rapid Test 48ώρου και επίδειξη ταυτότητας.

Λόγω των απαγορεύσεων του COVID, η δυνατότητα φιλοξενίας στο χώρο είναι περιορισμένη, για το λόγο αυτό παρακαλούμε πολύ να δηλώνετε την πρόθεση συμμετοχής σας στο mail: ekkokkistirioideon@gmail.com


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής