breaking news Νέο

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΠΣ Ημαθίας

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΠΣ Ημαθίας

Η διοίκηση του κ. Βασίλη Φωτιάδη που πριν από έναν περίπου χρόνο ανέλαβε την ΕΠΣ Ημαθίας, για μια ακόμη φορά απέδειξε οτι εκτός από την διεκπεραίωση των πρωταθλημάτων της, την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή μας και την αξιοπιστία, στο ποσοστό που της αναλογεί, των εθνικών πρωταθλημάτων, με την σωστή επιλογή των ανθρώπων που διοικούν το ποδόσφαιρο μας μεγάλη σημασία δίνει και στο κοινωνικό της πρόσωπο συνεισφέροντας όποτε και όπου μπορεί σε συλλόγους και φορείς που το χρειάζονται.

Την περασμένη Τετάρτη με την ευκαιρία του αγώνα των αντιπροσωπευτικών της ομάδων Νέων και Παιδων με τις αντιστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο της Μίκρας, οι δυο Ενώσεις της Βορείου Ελλάδας συγκέντρωσαν τρόφιμα και άλλα οικιακά είδη, προκειμένου να βοηθησουν τις οικογένειές που τα έχουν ανάγη.

Και η προσπάθεια αυτή, όπως φανερώνει και οι φωτο που δημοσιεύουμε εστέφθη από πλήρη επιτυχία.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί οτι για την συγκεκριμένη κοινωνική εκδήλωση η διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας δεν χρεωσε ούτε ένα ευρώ το ταμείο της ένωσης, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την αγορά των τροφίμων προήλθαν από έρανο των μελών της.

Αρχηγός αποστολής των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας στην Θεσσαλονίκη ήταν ο Γ. Γραμματέας της Βαγγέλης Κοσκερίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής