breaking news Νέο

Ανακοίνωση του Ε.Κ. Νάουσας για τις δολοφονικές επιθέσεις ναζιστών εγκληματιών

Ανακοίνωση του Ε.Κ. Νάουσας για τις δολοφονικές επιθέσεις ναζιστών εγκληματιών

Οι χθεσινές δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε κομμουνιστές, σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργάτες στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αποδεικνύουν το ρόλο των ναζιστικών συμμοριών και του φασισμού ως βαστάζο του συστήματος για το χτύπημα του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Οι θεωρίες των δύο άκρων που αναπαράγονται από κυβερνητικά χείλη είναι το έδαφος που αναπτύσσεται η εγκληματική δράση των ναζιστικών συμμοριών, το λίπασμα για να εξαπολύουν θρασύδειλες επιθέσεις οπλισμένοι με μαχαίρια, αλυσίδες και τέιζερ.  Tο σύστημα της εκμετάλλευσης είναι που γέννημά του είναι αυτές οι εγκληματικές ναζιστικές συμμορίες.

Δε θα αφήσουμε τους ναζί να ξαναβγούν στο φως για να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τη νεολαία να μην αφήσουν εκατοστό ανοχής στον φόβο και τον τρόμο των ναζιστικών συμμοριών, να απαντήσουν μαζικά και οργανωμένα ώστε να απομονωθούν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο και εργασιακό χώρο. Να μπει τέλος στα ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων που επιδιώκουν να στήσουν.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να τους αποκρούσουμε, να τους στείλουμε μία και καλή στα σκουπίδια της ιστορίας.

Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

 

Καλούμε τους εργαζόμενους να απομονώσουν αυτές τις επικίνδυνες φωνές στους χώρους δουλειάς, στα σχολιά, στις γειτονιές παντού! Τρέμουν την οργανωμένη πάλη των εργατών , των μαθητών και του λαού γ’ αυτό ξαμολάνε τα τσιράκια τους .


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής