breaking news Νέο

Τα καλύτερα για τη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης «ΙΑΣΙΣ» της Βέροιας, από τον πανεπιστημιακό Βασίλη Λιακόπουλο

Τα καλύτερα για τη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης «ΙΑΣΙΣ» της Βέροιας, από τον πανεπιστημιακό Βασίλη Λιακόπουλο

Το άριστο επίπεδο λειτουργίας της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης «ΙΑΣΙΣ» της Βέροιας επιβεβαιώνει ο καθηγητής του ΑΠΘ, υπεύθυνος του νεφρολογικού τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Βασίλης Λιακόπουλος.

«Η επίσκεψη μου στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης  «ΙΑΣΙΣ» της Βέροιας, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις πληροφορίες που είχα από ασθενείς και συναδέλφους, αλλά και τις προσδοκίες μου από την γνωριμία μου με τον εξαιρετικό συνάδελφο κ. Κυριαζή Κόλβατζη, ιδρυτή και επενδυτή της Μονάδας. Οι εγκαταστάσεις είναι άρτιες, η Μονάδα είναι εξοπλισμένη με τελευταίου τύπου μηχανήματα αιμοκάθαρσης με έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό. Προσφέρονται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι αιμοκάθαρσης σε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο. Ο υπεύθυνος Νεφρολόγος κ. Πέτρος Σπυρόπουλος είναι ένας άριστος συνάδελφος με τον οποίον πολλές φορές έχουμε συνεργαστεί επιστημονικά και εκπληρώνει με ιδιαίτερη ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα τα καθήκοντα του, όπως και οι υπόλοιποι ιατροί και νοσηλευτές της Μονάδας. Θεωρώ, ότι η σημαντική αυτή επένδυση, υπό τη συνεχή ενασχόληση και επίβλεψη του κ. Κυριαζή Κόλβατζη, ενός άριστου Μαιευτήρα-Γυναικολόγου και επιχειρηματία με ήθος και όραμα, συμβάλλει αποφασιστικά στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας στους νεφροπαθείς του νομού, αλλά και σε τυχόν επισκέπτες της Βέροιας. Θα ήθελα λοιπόν τα συγχαρώ τον κ. Κόλβατζη Κυριαζή και την ομάδα του για αυτή την επένδυση και να ευχηθώ να συνεχίσουν την παροχή των σύγχρονων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς. Ευελπιστώ στη συνέχιση της επιστημονικής συνεργασίας με τη ΜΧΑ «ΙΑΣΙΣ » και τους εξαιρετικούς συναδέλφους που εργάζονται σε αυτήν» , τονίζει ο κ. Λιακόπουλος.

Παρά τους λίγους μήνες από την έναρξη της λειτουργίας της, η ΜΧΑ  ΙΑΣΙΣ αποτελεί πλέον πρώτη επιλογή για αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς, αφού διαθέτει άριστο ιατρικό και

νοσηλευτικό προσωπικό και μηχανήματα τελευταίου τεχνολογικού τύπου, που εγγυώνται  παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας. Οπότε δίκαια τα συγχαρητήρια στον κ. Κόλβατζη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής