breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά, μεγάλος νταλκαδιάρης ο Βλαδίμηρος ο Πούτιν.

Ανακάλυψαν τα Pandora Papers ότι ο Βλαδίμηρος είχε σχέση με την καθαρίστρια του, τη Σβετλάνα Κριβονόγκιτς, και έκανε και μια εξώγαμη κόρη.

Όλα καλά βέβαια, αν σκεφτούμε ότι η μοίρα των ηγετών τούτου του μάταιου κόσμου είναι να μην αφήνουν ούτε ψύλλο θηλυκό, ακαλύβωτο.

Το θέμα είναι ότι η Σβετλάνα εις ανταμοιβή των...υπηρεσιών (ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε) που προσέφερε στον Τσάρο, δεν πήρε καμιά δεκαριά χήνες ρούβλια, αλλά μια διαμερισματάρα στο Μονακό. Και μάλιστα στο όνομα υπεράκτιας εταιρείας της Καραϊβικής, τον Απρίλιο του 2003, λίγες βδομάδες πριν γεννήσει την κορασίδα.

Για να μη μείνει άπορη προφανώς. Διότι άλλο ένα διαμέρισμα στη Μόσχα, με την τόση εγκληματικότητα και τους κακούς που αντιπολιτεύονται το Βλαδίμηρο και πάνε Σιβηρία για βρούβες. Και άλλο ένα στο Μονακό, να χαιρετάς καθημερινά τον πρίγκιπα Αλβέρτο, που κι αυτός έχει τα εξώγαμά του, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Στα 28 της, η πονηρούλα η Σβετλάνα ξεγέλασε τον πενηντάρη τότε Βλαντιμίρ και τον έκανε μπαμπά, με την Ελιζαμπέτα-Λουίζα να του φέρνει πολύ και σε φάτσα και στο ύψος.

Η δε Λουίζα, που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο της Μόσχας και μάλιστα με 30 με άριστα το 20 (αν θέλουν ας κάνουν αλλιώς οι καθηγητές της, τους βλέπουμε να χτυπάνε σκοπιές στο Βόρειο Πόλο), έχει  ιδιαίτερη αδυναμία στον πολυτελή βίο, τη ντόλτσε βίτα και τον οίκο Γκούτσι.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, ρε σύντροφοι. Μια Πούτινα χωρίς Γκούτσι μπορεί να κυκλοφορήσει;

Εδώ μέχρι και η Βίκυ η Σταμάτη έπαιρνε παντόφλες Hermes του συγχωρεμένου του Άκη, όταν ήταν στις δόξες της.

Η Ελιζαμπέτα δεν θα φορέσει Γκούτσι;  Καθίστε καλά, ρε παλιοφασίστες. Ο σοσιαλισμός θέλει καλοπέραση.

Και αν δεν έχει ο Βλαδίμηρος καμιά 100ρια δις ευρώ σε παράκτιες, ποιος θα έχει; Ο Τσίπρας, που νοικιάζει βίλα με τη σεζόν στο Σούνιο;

Ή ο Μητσοτάκης, που μια βίλα με 14 καμπινέδες του έδωσε κληρονομιά ο κυρ Κώστας ο μακαρίτης, με γονική παροχή και του βγήκε ο κούκος-αηδόνι από το φόρο.

Δεν περίμενε και ο κυρ Κώστας να ζούσε μέχρι τα 110, να του τα έγραφε τώρα, να μην πληρώσει ευρώ ο Κυριάκος;

Άτιμη κοινωνία τελικά. Οι παλιοί κομμουνιστές να γίνονται Κροίσοι και οι καπιταλιστές να τη βγάζουν με ντολμαδάκια γιαλαντζί!


Pandora Papers
Ελιζαμπέτα
Μονακό
πρίγκιπας Αλβέρτο
Σταμάτη
Τσίπρας
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής