breaking news Νέο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για δεύτερη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2021 στην Ισπανία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για δεύτερη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2021 στην Ισπανία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής τους για την προβολή και προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, συμμετέχουν δυναμικά για δεύτερη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRUIT ATTRACTION 2021, που πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA- FERIA de MADRID, στην Ισπανία.

Η FRUIT ATTRACTION 2021 αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των οπωροκηπευτικών. Στην έκθεση συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα και παροχή υπηρεσιών. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είναι εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρέμποροι, παραγωγοί, εκπρόσωποι υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.α. από όλες τις αγορές του κόσμου. Για την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων των οπωροκηπευτικών εταιρειών μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. και άλλων εκτός Ε.Ε. αγορών, η Fruit Attraction 2021 θα φιλοξενήσει ως Guest Importing Countries, την Βραζιλία και την Ουκρανία. Επιπλέον, η FRUIT ATTRACTION 2021 θα ενισχυθεί με το FRUIT ATTRACTION LIVE CONΝECT, μία ψηφιακή πλατφόρμα που ενισχύει και συμπληρώνει νέες λειτουργίες, ενισχύοντας η μία την άλλη. Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει την ενότητα Ecorganic Market αφιερωμένη σε εταιρείες βιολογικών προϊόντων, την ενότητα Smart Agro επικεντρωμένη στην εφαρμογή νέων τεχνολογιών, την ενότητα Nuts Hub αφιερωμένη στους ξηρούς καρπούς, όπως επίσης και την ενότητα των Fresh Food logistics μία διεθνή έκθεση για την εφοδιαστική, την κινητικότητα, την πληροφορική και τη διαχείριση της αλυσίδας για τα φρέσκα τρόφιμα.

Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στη μεγάλη αυτή έκθεση για τον κλάδο των φρούτων και λαχανικών στην Ισπανία, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά προϊόντα τους, να κάνουν ουσιαστικές επαφές και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Όπως επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος, «παρά τις δυσκολίες και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του COVID 19 για τον κλάδο διοργάνωσης των εκθέσεων και με κορυφαίο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, συμμετέχουμε δυναμικά για δεύτερη φορά στην FRUIT ATTRACTION 2021, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τις επιχειρήσεις της Κεντρικής Μακεδονίας, προσδοκώντας σε εποικοδομητικές και επιτυχείς συνεργασίες».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής