breaking news Νέο

Ήττα στην Κέρκυρα για το Ζαφειράκη

Ήττα στην Κέρκυρα για το Ζαφειράκη

Ηττήθηκε εκτός έδρας η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, στην Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, αγωνιζόμενος απέναντι στην ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας, με σκορ 29-27.

 

Η προσπάθεια της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς στο μεγαλύτερο μερος του παιχνιδιού προηγούνταν και σε μεγάλο βαθμό κέρδισε τις εντυπώσεις. Προς το τέλος του αγώνα και εκεί που η ψαλίδα του σκορ φάνηκε να ανοίγει υπέρ του γηπεδούχου Φαίακα, η παίκτες του Ζαφειράκη κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στο ένα γκολ στο 55΄ , διαφορά που ο  Φαίακας με ψυχραιμία μπόρεσε να κρατήσει.

 

Για τον Ζαφειράκη ήταν μια αγωνιστική με πολλές απουσίες και δυσκολίες, καθώς ο Σταύρος Μαυροδουλάκης έχει τραυματιστεί σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, ο Νίκος Τσαγκεράς έλειπε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο Πέτρος Διδασκάλου ήταν απών λόγω επαγγελματικών αιτιών.

 

Η ομάδα αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι πρώτος στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα διεξαχθείστις 6 μ.μ., στο Κλειστό του ΔΑΚ Νάουσας και η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

 

 

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 3-3, 4-6, 7-8, 11-10, 13-12 ( ημίχρονο ), 16-14, 21-18, 24-20, 25-21, 26-25, 29-27.

Διαιτητές : Νάσκος-Χαρίτσος.

Στο 55.34» απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι ο Μπόλας του Ζαφειράκη. Την κόκκινη είδε στο 59.59» και ο Τσίλης του Φαίακα, γιατί παρεμπόδισε την γρήγορη εκτέλεση ρίψης.

Φαίακας Κέρκυρας (Μιχαλάκης): Xαραγκάουι 1 , Τσίλης 8, Τζούλοβιτς 8, Σουλάνης, Κουλούρης, Δημητρέλος, Κόντης 3, Κυπριώτης, Κυριακίδης, Δελλής 3, Τσιλιμπάρης,  Γεωργαλής, Μάνιτς 6, Κορακιανίτης, Προβατάς, Νάστος .

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Μπουμπουλέντρας, Μπόλας 5 , Πινακούδης,  Κρέξης, ΛεΠεγιέ , Τσάτσας , Τζουβάρας 1, Ρότζιος 6, Γαλίτης, Πίτος 2, Κανιζάι 2, Θεοδωρόπουλος 11, Δασκαλόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής