breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά ρε, είναι να μη σε θέλει η άτιμη η τύχη και η άτιμη κοινωνία. Πού άλλους τους ανεβάζει και εσένα σε ρίχνει στο ΚΑΤ.

Έτσι και ο Μένιος Φουρθιώτης. Μόλις βγήκε από τη στενή, έπεσε και έσπασε το πόδι του. Και εντάξει ο γέρος, είτε από πέσιμο θα πάει είτε από το...«χοντρό» του.

Αλλά ο Μένιος; Δυο μέτρα παλικάρι; Για να πέσει, η μόνη περίπτωση είναι να του ευχήθηκε ο Κυριάκος, καλός πολίτης. Και να του ζήτησε να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μετά την αποπομπή Μπογδάνου.

Ναι ρε, το αξίζει ο Μένιος. Θα έχει και γραμματέα του την Τζούλια, με το μπουκάλι ανά χείρας, να γίνει της Αλεξανδράτου το κάγκελο στο κοινοβούλιο.

Και άντε για δέσιμο ο Μπογδάνος, που νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση του Στρατηγού Γρίβα, του «Διγενή».

Για τον οποίο ο γερο-Παπανδρέου, ο Γεώργιος, όχι ο Ανδρέας, είχε πει το περίφημο «εδοξάσθη κρυπτόμενoς και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

'Ομως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ο «Διγενής» λέει και καμιά αλήθεια για τον Κούλη, που μες τη χαρά υποδέχτηκε τον πρόεδρο των σκοπιανών.

Τι του ζήτησε ο σύντροφος Πενταρόφσκι; Να αλλάξουν οι πινακίδες, που γράφουν Σκόπια στη Βόρεια Ελλάδα και να βάλουμε το «Βόρεια Μακεδονία».

Ρε συ Κυριάκο; Οι Βούλγαροι δεν αφήνουν τους σκοπιανούς να μπουν στην ΕΕ για το όνομα και εσύ γαργάρα;

Και άντε εσύ. Μια ζωή ήσασταν οικογενειακώς με το λογισμό ότι σε δέκα χρόνια θα ξεχάσουμε το όνομα της Μακεδονίας, που, όπως είπε ο γερο-Καραμανλής, είναι μία και είναι ελληνική.

Οι στελεχάρες σου εδώ στη Μακεδονία, την Ημαθία, τι λένε τώρα;

Να βάλουμε και στις Αιγές πινακίδα προς ...«Βόρεια Μακεδονία»;

Να βάλουμε και καμιά πινακίδα με σκοπιανά στο νέο μουσείο των Αιγών, με το Ζάεφ με σάρισα και ασπίδα να παριστάνει το Μεγαλέξαντρο;

Συνέλθετε λίγο ρε. Φτάνει πια το δούλεμα.


Μητσοτάκης
Μπογδάνος
Αλεξανδράτου
Σταρτηγός Γρίβας
Πενταρόφσκι
Μητσοτάκης-Πενταρόφσκι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής