breaking news Νέο

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ : Ο φασισμός είναι εδώ και απειλεί τη δημοκρατία και τους θεσμούς της

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ : Ο φασισμός είναι εδώ και απειλεί τη δημοκρατία και τους θεσμούς της

 Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Αυτή ήταν η ιστορική απόφαση του τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων πριν περίπου ένα χρόνο για τους φονιάδες του Παύλου Φύσσα. Το διευθυντήριο αυτού του ναζιστικού μορφώματος οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην οργάνωση και όλοι οι βουλευτές της τότε Κ.Ο της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση αυτή φαινόταν να βάζει φρένο αν όχι τέλος στις αντιδημοκρατικές και εγκληματικές δράσεις της νεοφασιστικής αυτής οργάνωσης

Δυστυχώς ένα χρόνο μετά το αυγό του φιδιού φαίνεται να εκκολάπτεται ξανά. Τα πρόσφατα γεγονότα στα Σχολεία της Σταυρούπολης, στον Εύοσμο, στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και στην Ηλιούπολή της Θεσσαλονίκης δείχνουν ότι η μάχη δεν τελείωσε και ότι ο φασισμός είναι εδώ και απειλεί τη δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Η κυβέρνηση δεν κρύβει τις εκλεκτικές της συγγένειες και διακινεί την ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων και των ίσων αποστάσεων. προσπαθώντας να εξισώσει τη βία των φασιστών με τους κοινωνικούς αγώνες της αριστεράς και τους αγώνες του φοιτητικού και μαθητικού κινήματος, σε μια προσπάθεια αλίευσης των ψήφων της ακροδεξιάς και των ορφανών της Χρυσής Αυγής.

Όλα τα στελέχη και τα απλά κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας στο πλευρό όλων των δημοκρατικών πολιτών θα δώσουν τη μάχη σε εκδηλώσεις, συζητήσεις και δράσεις όλο το επόμενο διάστημα για να μην ανοίξει το αυγό του φιδιού και για να αποφύγουμε τον κοινωνικό και οικονομικό χειμώνα που θέλει να μας οδηγήσει η κυβέρνηση της Ν.Δ ,ένα χειμώνα που σίγουρα θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν οι νοσταλγοί του ναζισμού.

 

                                                         Γραφείο τύπου Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής