breaking news Νέο

SL2 :To απόλυτο αλαλούμ

SL2 :To απόλυτο αλαλούμ

Και το αλαλούμ της SL2 συνεχίζεται. Μπορεί τελικά η κλήρωση του πρωταθλήματος να πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα και η ημερομηνία έναρξης να ορίστηκε για την επόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου όμως τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και μήνες την SL2, όχι μόνο δεν λύθηκαν αλλά μεγάλωσαν, καθώς λίγες ώρες μετά την κλήρωση έγινε γνωστό ότι η ΑΕΛ που είχε προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο εν μέρει δικαιώθηκε και οι μεταγραφές των εννέα ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα δίχως να έχουν αδειοδοτηθεί ακόμη ακυρώνονται.

Οι ΠΑΕ των οποίων οι μεταγραφές ακυρώνονται είναι εκείνες που προβιβάστηκαν στην SL2 με μη αγωνιστικά κριτήρια, με την απόφαση δηλαδή του υφυπουργού Αθλητισμού για αναδιάρθρωση και την αύξηση των ομάδων και συγκεκριμένα του Πανσερραϊκού, του Ολυμπιακού Βόλου, του Θεσπρωτού, του Ηρακλή (Τρίγλια), του Αλμωπού Αριδαίας, του Απόλλωνα Πόντου, της Καλλιθέας, του Αιγάλεω και του Αστέρα Βλαχιώτη. Οι εννέα συγκεκριμένες ΠΑΕ σύμφωνα με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ναι μεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της SL2, έχουν όμως περιορισμό στις μεταγραφές μέχρι να αποφασισθεί η αδειοδότησή τους. Πότε όμως αφού ήδη η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει εδώ και αρκετές ημέρες;

Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της προσφυγής της ΑΕΛ με το οποίο ζητούσε την αποπομπή του προεδρείου της ΕΠΟ των κυρίων δηλαδή Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο.

Στην κλήρωση όπως αναφέραμε και χθες δεν συμπεριλήφθηκαν η Δόξα Δράμας, η Καβάλα, ο Ασπρόπυργος και η Ζάκυνθος και στην απόφαση αυτή οδηγήθηκε η λίγκα επειδή οι συγκεκριμένες ΠΑΕ με τις παλινωδίες στην αδειοδότησή τους, δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε μεταγραφές, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή και ενώ έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος να διαθέτουν κενά ρόστερ. Ιδίως η Δόξα Δράμας και ο Ασπρόπυργος δεν μπορούν να συμπληρώσουν ούτε ομάδα για βολεϊ.

Μάλιστα ο Ιρανοκαναδός ιδιοκτήτης της Καβάλας, Αλεξ Χαντιτάτζι βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα παρουσιάζοντας λίστα με ... εννιά παίκτες λέγοντας ότι η ομάδα του μέχρι τον Γενάρη, όταν αρχίζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος θα αγωνίζεται με αυτούς τους εννέα ποδοσφαιριστές, κάτι βέβαια που μπορεί να κάνει, δίχως τελικά να καταφέρει να πείσει το προεδρείο να συμπεριλάβει την ομάδα του στην κλήρωση.

Θεωρητικά οι τέσσερις αυτές ομάδες περιμένουν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να δώσει παράταση για να πραγματοποιήσουν μεταγραφές καθώς η προθεσμία έχει ήδη λήξει, κάτι βέβαια που θεωρείται δύσκολο να συμβεί, αφού μια τέτοια απόφαση θα ήταν διάτρητη και πιθανόν να προσβάλλονταν από ανταγωνίστριες ομάδες.

Πάντως το περιβάλλον των τεσσάρων αυτών ομάδων δηλώνει σιγουριά ότι τελικά θα δικαιωθεί και ότι την προσεχή Τρίτη θα έχουμε νέα κλήρωση στην SL2.

΄Ιδωμεν...


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής