breaking news Νέο

Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

  • Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου
  • Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη η επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου διαφαίνεται να υπάρχει έξαρση στην περιοχή μας. Όμως η ΚΥΑ προβλέπει τη δια ζώσης συνεδρίαση του συμβουλίου, των εμβολιασμένων και των νοσήσαντων. Να γίνει μια συγκεκριμένη διάταξη στο χώρο του περιφερειακού συμβουλίου και να συνεδριάσουμε δια ζώσης», ζήτησε από τον πρόεδρο του σώματος, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Κοινοποιήσαμε στις παρατάξεις και τα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου, αν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Έχουμε λάβει 51 απαντήσεις, ενώ 20 δεν απάντησαν. Δεν θα μπω στο τι μας είπαν οι συνάδελφοι. Η αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου είναι 220 τ.μ., άρα επιτρέπεται η παρουσία 44, οπότε οι υπόλοιποι μπορούν να συμμετάσχουν υβριδικά ή να βρεθεί άλλος χώρος συνεδρίασης», του απάντησε ο κ. Καρακωστάνογλου.

 Να βρεθεί ένας χώρος που να εξυπηρετεί το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων, καθώς και τους δημοσιογράφους, αλλά και φορείς, η θέση του Σωτήρη Αβραμόπουλου από τη ΛΑ.Σ., ζητώντας και τη συμμετοχή ανεμβολίαστων με rapid test, που όμως δεν προβλέπεται από τη σχετική ΚΥΑ.

Ναι στη δια ζώσης συνεδρίαση, είπε και ο Χρήστος Γιαννούλης, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Στον πανηγυρικό τόνο που πρέπει να δοθεί στην πρώτη, δια ζώσης, συνεδρίαση του σώματος, η αναφορά του Χρήστου Παπαστεργίου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας. Ο κ. Παπαστεργίου ζήτησε η συνεδρίαση να γίνει σε μια αίθουσα ξενοδοχείου.

«Ως παράταξη, είμαστε διατεθειμένοι να μειώσουμε τον αριθμό των μελών της «Αλληλεγγύης» στη δια ζώσης συνεδρίαση και οι υπόλοιποι να συμμετάσχουν με τηλεδιάσκεψη, ώστε να χωρέσουν οι σύμβουλοι των μικρότερων παρατάξεων. Πανηγυρική συνεδρίαση μπορεί να γίνει και στην αίθουσα του περιφερειακού Συμβουλίου», η απάντηση του περιφερειάρχη.


Τζιτζικώστας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής