breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Άλλο και τούτο ρε αδέρφια. Να αυξάνουν τα επιδόματα θέρμανσης και τα εκατομμύρια να πάνε βροχή, για να στηριχθούν οι φτωχοί.

Μπράβο στον άνθρωπό μου τον Κυριάκο. Άλλωστε φέτος τα χιόνια θα κρατήσουν, σύμφωνα με τα μεροχρόνια μας, πάνω από οκτάμηνο, λόγω ευλογίας που είχαμε με τις ευχές του Κούλη και της Κάθριν την πρωτοχρονιά.

Πώς θα τη βγάζαμε αλλιώς; Το ζήτημα είναι ότι για εμάς που κλέβουμε ξύλα στις πολυκατοικίες από τις ντάνες των άλλων, δεν θα υπάρξει επιδότηση.

Δεν είναι άδικο;

Να πας κανονικά κάθε μέρα με την κλούβα και να κλέβεις ντάνα, ντάνα το γείτονά σου και μετά να πρέπει να βρεις τιμολόγιο.

Από πού ρε; Πέθανε και ο Άκης, να του πω πώς την έβγαζε αυτός με τα ξύλα που έκαιγε στη φουφού στο σπίτι του στην Ηρώδου του Αττικού.

Ευτυχώς έμεινε ο Γιάννος, που όμως είχε βάλει ενεργειακό τζάκι στο φτωχικό του και είχε κοψομεσιάσει τη συμβία του, να τα ανεβάζει από το ισόγειο, στο ρετιρέ.

Υπουργέ, πρέπει να βρεθεί λύση με τα τιμολόγια. Δεν γίνεται να φέρουμε κανένα εικονικό από τα μπουζούκια, που ξεκινούν σήμερα;

Να πάμε πρώτο τραπέζι πίστα, να ρίξουμε το λελουδικό μας, να ανοίξουμε και τα κιβώτια τις σαμπάνιες στην «από φωνή κορμάρα» και στο τέλος, μετά το ψαλίδι στο λογαριασμό, να ζητήσουμε τιμολόγιο από το αφεντικό.

Να γράψει π.χ  εκατό φιάλες σαμπάνια, πέντε σπέσιαλ μπόμπα, 3 σκέτες μπόμπα. Να βγει καμιά χιλιάρα το τιμολόγιο, να πάρουμε πίσω καμιά τετρακοσάρα, να έχουμε να γκρεμίζουμε και τις επόμενες βδομάδες.

Εκτός και αν μας την έχετε στημένη και σε καμιά βδομάδα μας βάλετε πάλι στη στενή, να ψήνουμε κάστανα στο μαγκάλι και να βλέπουμε τον άντρακλα τον Κοκλώνη στο just the two of us.

Και να έχουμε κρατημένο λίγο πετρέλαιο θέρμανσης από το 2009, όταν βγήκε ο Γιωργάκης και μας είπε πετρέλαιο υπάρχει, να το πίνουμε σφηνάκι, σφηνάκι, να ζεσταθούμε.

Κρίμα που δεν ήρθε ακόμη το φυσικό αέριο, αλλά ευτυχώς έχουμε φασόλι Πρεσπών, που μας έστειλε ο ΣΦΥΡΙΖΑ και ο Κοτζιάς το 2019 και έτσι το αέριο θα πάει σύννεφο. Μαζί με καυτερή πιπεριά, κανά τσίπουρο από το συμπέθερο του κουμπάρου και κανά καρβέλι πλαστό από τη Φαίη και το Λιάγκα, από το διαγωνισμό μαγειρικής τους, θα τη βγάλουμε και με -20 ρεεεεε.


ξύλα
Τσοχατζόπουλος
Παπαντωνίου
μπουζούκια
τραγουδίστρια
Κοκλώνης
Σκορδά-Λιάγκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής