breaking news Νέο

Συνάντηση εργασίας στελεχών των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας και ΚΠΑ ΟΑΕΔ Νάουσας

Συνάντηση εργασίας στελεχών των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας και ΚΠΑ ΟΑΕΔ Νάουσας

Η απορρόφηση των αποφοίτων των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) από την αγορά εργασίας είναι το «στοίχημα» της ειδικής αγωγής για την πλήρη ένταξη των αποφοίτων ΑΜΕΑ στον κοινωνικό ιστό. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση διασύνδεσης του σχολείου μας με το ΚΠΑ ΟΑΕΔ Νάουσας. Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας η κοινωνική λειτουργός Ευαγγελία Μουτσιούλη και για το ΚΠΑ ΟΑΕΔ Νάουσας η εργασιακή σύμβουλος Δέσποινα Πουρσανίδου.

Κατά την επίσκεψή μας στο τοπικό γραφείο, πραγματοποιήθηκε η έκδοση δελτίου ανεργίας των αποφοίτων, αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της, ενημέρωση των ιδίων και των γονέων τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Επιπλέον,  συμβουλευτική για τη διευκόλυνση της ένταξης των μαθητών στην αγορά εργασίας και συμπληρώθηκε έπειτα από ατομικές συνεντεύξεις το ατομικό σχέδιο δράσης του καθενός.

Να ευχαριστήσουμε την προϊστάμενη του ΟΑΕΔ Νάουσας κα Μάρκου Σταυρούλα και όλο το προσωπικό για την άμεση εξυπηρέτηση των αποφοίτων μας, παρά την υπέρβαση του ωραρίου εξυπηρέτησης κοινού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής