breaking news Νέο

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην Έκθεση Beyond 4.0 – SMART VILLAGE

Ο Δήμος Βέροιας συμμετέχει στην Έκθεση Beyond 4.0 – SMART VILLAGE

Δυναμικό παρόν στην Έκθεση Beyond 4.0 και στο SMART VILLAGE δίνει ο Δήμος Βέροιας με την ενεργή συμμετοχή του στο συνέδριο για την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO) στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ, ο Δήμος Βέροιας θα προβάλλει τις πλατφόρμες και εφαρμογές που έχει υλοποιήσει σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης δημοτών και επιχειρήσεων. Παράλληλα στελέχη του Δήμου θα έχουν σειρά επαφών με σκοπό την ενημέρωση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που αυτή προσφέρει στις σύγχρονες έξυπνες πόλεις.

Η ατζέντα της Έκθεσης Beyond 4.0 περιλαμβάνει ομιλίες, ειδικά σχεδιασμένα πάνελ, σεμινάρια και εργαστήρια παράλληλα με μία σειρά συμπληρωματικών δράσεων. Οι θεματικοί τομείς της έκθεσης αφορούν τις ψηφιακές τάσεις της σύγχρονης εποχής, όπως είναι το 5G, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), οι Τεχνολογίες και Εφαρμογές (IoT), η Εικονική Πραγματικότητα, οι Έξυπνες Πόλεις, η Αγροτική Οικονομία, η Ρομποτική, η Χρηματοοικονομική Τεχνολογία, το Περιβάλλον και η Τεχνολογία.

Το σύγχρονο πρόσωπο της Αυτοδιοίκησης και η προοδευτική της πορεία θα αναδειχθεί στις παράλληλες εκδηλώσεις της BEYOND 4.0, με το Ετήσιο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ΚΕΔΕ από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου όπου θα συμμετέχουν δήμαρχοι όλης της χώρας και εκπρόσωποι των δήμων. Στο επίκεντρο θα τεθεί η αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων που έχει μπροστά της η Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε ένα συνέδριο που θα θέσει σε τροχιά εκκίνησης όλες τις διαδικασίες για το «αύριο» της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής