breaking news Νέο

Ήρθαν τα καρντάσια από την Προύσα !!! Hosgeldiniz!!!!

Ήρθαν τα καρντάσια από την Προύσα !!! Hosgeldiniz!!!!

Ήρθαν τα καρντάσια από την Προύσα και η χαρά μας ήταν μεγάλη, διότι λόγω του κορωνοϊού είχαμε πολύ καιρό να τους δούμε,  τους αγαπητούς μας Τζελάλ και Μετίν.

Ο σκοπός της επίσκεψής τους ήταν ιερός, και η πράξη τους μας γέμισε υπερηφάνεια και συγκίνηση. Στο διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία τους επίσκεψη, μέχρι σήμερα πέθαναν αρκετοί κοινοί φίλοι, και επειδή τα σύνορα ήταν κλειστά, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στις κηδείες τους,  για να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη τους.

Και το έπραξαν τώρα!!! Ταξίδεψαν πάνω από χίλια χιλιόμετρα, για να  παρευρεθούν στο 40ήμερο της μητέρας του φίλου μας Αντώνη, και αργότερα διέσχισαν όλη την Κεντροδυτική Μακεδονία από την Αριδαία, την Πέλλα μέχρι τη Φλώρινα, για να προσευχηθούν στους τάφους των αποθανόντων φίλων τους.

Πήγαμε στη Θηριόπετρα Αριδέας, στη Φούστανη, στην Περαία Πέλλας και τέλος στη Φλώρινα, για να ανάψουν ένα κερί  για τους χαμένους φίλους.

Επισκεφθήκαμε τις οικογένειες  των άτυχων  φίλων τους, για να τους παρηγορήσουν, και αυτοί  τους ευχαριστούσαν με δάκρυα στα μάτια για την τιμή που τους έκαναν. Ήταν κάτι το μεγαλειώδες, που σκορπούσε ρίγη συγκίνησης. Παντού όπου πηγαίναμε οι φίλοι τους υποδέχονταν με αγκαλιές και φιλιά.

Ξεχάσαμε επιτέλους τον Ερντογάν και τις απειλές τους για πόλεμο και αφοσιωθήκαμε με περισσή αγάπη στα αγαπητά μας καρντάσια, που με τη μεγαλειώδη αυτή πράξη τους έδειξαν ότι οι λαοί μας δεν έχουν να μοιράσουν τίποτε, άλλο οι πολιτικοί και άλλο ο απλός λαός.

Τζελάλ και Μετίν, είμαστε περήφανοι  που σας έχουμε φίλους,  η αγάπη μας είναι απεριόριστη και θα σας έχουμε πάντα μέσα στο μυαλό και στις καρδιές μας.

 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Οι δύο φίλοι στις αποσκευές τους είχαν φέρει και χώμα από τις ιδιαίτερες πατρίδες των αποθανόντων, Απολλωνιάδα, Μπίγα, Καισάρεια, το οποίο εναπόθεσαν στους τάφους τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής