breaking news Νέο

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 19η Οκτωβρίου, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: “Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού για το Δήμο Αλεξάνδρειας και τα Νομικά πρόσωπα αυτού”, για τα έτη 2022 και 2023.

2. Λήψη απόφασης για την διαγραφή ποσού από χρηματικό κατάλογο.

3. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης για την με αριθμό 31/2021 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά αίτηση του κ Χρήστου Ιωαννίδη του Ιωάννη).

4. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης για την με αριθμό 32/2021 διαταγή πληρωμής του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά αίτηση του κ Χρήστου Ιωαννίδη του Ιωάννη).

5. Λήψη απόφασης παροχής γνωμοδότησης για την με αριθμό Α348/2021 απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης ή μη Α΄ παράτασης της συνολικής προθεσμίας του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής