breaking news Νέο

Νάουσα: Μεγάλωσε την διαφορά από τους διώκτες της

  • Νάουσα: Μεγάλωσε την διαφορά από τους διώκτες της
  • Νάουσα: Μεγάλωσε την διαφορά από τους διώκτες της
  • Νάουσα: Μεγάλωσε την διαφορά από τους διώκτες της

Ο ΦΑΣ Νάουσα κέρδισε με 1-0 στην έδρα του τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, στο πρώτο ουσιαστικά δύσκολο φετινό του επίσημο παιχνίδι, έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του άλλου ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Τριποτάμου και της Αγκαθιάς αύξησε την διαφορά στους τέσσερις και στους έξι βαθμούς από τους διώκτες της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από εκεί και πέρα ο Φίλιππος Μελίκης, που ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν, έχασε στην έδρα του από τον ΓΑΣ Κοπανού με 3-2 παραμένοντας έτσι για 4η αγωνιστική δίχως νίκη.

Στο γεμάτο παγίδες γήπεδο της Μέσης, ο Αχθος Αρούρης και το γειτονικό Μακροχώρι μοιράσθηκαν γκολ και βαθμούς, όχι όμως και εντυπώσεις. Το παιχνίδι είχε τρεις πρωταγωνιστές: έναν με θετικό πρόσημο, τους φιλάθλους που ακολουθούν την γηπεδούχο ομάδα του Αχθου Αρούρη και που με τις εκδηλώσεις τους δημιουργούν μια ξεχωριστή νότα, κάτι που τόσο ανάγκη έχει στην εποχή μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δύο αρνητικούς, ο ένας από τους οποίους ήταν ο διαιτητής που δίχως να διαμορφώσει το αποτέλεσμα, κατάφερε με τρία, τέσσερα λάθος σφυρίγματα να πείσει τους φιλοξενούμενους ότι αδικήθηκαν κατάφωρα. Και αδικήθηκαν όχι όμως σε τέτοιο σημείο που θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα.

Ο δεύτερος αρνητικός πρωταγωνιστής, ένας ποδοσφαιριστής, που κόντρα στην γιορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι που ακολουθούν τον Άχθο Αρούρη, αυτός δεν δίστασε στον βωμό που αποτελέσματος να θυσιάσει το «ευ αγωνίζεστε».

Στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μετά την βαριά ήττα στο κύπελο από το Μακροχώρι την περασμένη Τετάρτη κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-0 εκτός έδρας τον ΠΑΟ Κουλούρας.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ωραίο θέαμα παρουσίασαν στο γήπεδο της Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις όχι όμως και το αποτέλεσμα, που διαμορφώθηκε στο 75' από ένα λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, που στο υπόλοιπο διάστημα πάντως ήταν αλάνθαστος.

Στο 75' συγκεκριμένα ο Γκελοσάνι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας με τον Ευαγγελόπυλο να κάνει λάθος υπολογισμό και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Ζουρνατζίδης – Γκόγκας). Μοιρασμένο παιχνίδι στο γήπεδο του Τριποτάμου μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Αγκαθιάς.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο σκορ στο 17' με πλασέ του Μπουγάρι. Η Αγκαθιά μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65' έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινή κεφαλιά του Βαρότση. Στο διάστημα που απέμεινε ο Τριπόταμος έψαξε ένα δεύτερο γκολ για να πάρει την νίκη, δίχως όμως να καταφέρει να το πετύχει και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καραγκιζόπυλου (Νησελίτης – Χρυσάνης) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλο του Φίλιππο, ο ΓΑΣ Κοπανού πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας και ανέβηκε στην 5η θέση που οδηγεί στα πλεϊ οφ. Η ομάδα της Μελίκης από το ξεκίνημα του αγώνα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Κοπανός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Κωστογλίδη. Ο Φίλιππος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 42' με γκολ του Αργυρόπουλου, όμως ο ΓΑΣ με δύο γρηγόρα γκολ στην επανάληψη που πέτυχαν ο Χ. Οικονόμου (59') και ο Κωστογλίδης (63') πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από τον αντίπαλο, με την γηπεδούχο ομάδα να μειώνει στο 67' με τον Αργυρόπουλο σε 3-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Σαμαράς – Μητρόπουλος).

Το Μακροχώρι μακριά από τον καλό του εαυτό αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1) στο γήπεδο της Μέσης με τον Αχθο Αρούρη, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 10' με πέναλτι, που κέρδισε ο Χασιώτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσακαλίδης Α.

Στο πρώτο ημίχρονο το Μακροχώρι είχε δύο – τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πάρει σκορ ασφαλείας, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει, ενώ στο 40' πέτυχε και ένα δεύτερο γκολ και πάλι με τον Α. Τσακαλίδη που όμως ακυρώθηκε σαν οσφαϊντ, παρότι ο σκόρερ πήρε την πάσα από αντίπαλο, επειδή κατά τους ισχυρισμούς του διαιτητή ο Τσακαλίδης βρίσκονταν σε θέση οφσαϊντ πριν δεχθεί την μπάλα από τον αντίπαλό του. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ (47') με τον Τάσο φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού κύλησε με συνεχείς διακοπές με αποτέλεσμα καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Γιαγκιτζόγλου – Μουρατίδης).

Με ένα γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέτυχε ο Παρηγορίδης στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε εκτός έδρας την νεανική ομάδα του ΠΑΟ Κουλούρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δίχως όμως να καταφέρει να την αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας – Χριστοδούλου Κ.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής