breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο

  • BEΡΟΙΑ: Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο
  • BEΡΟΙΑ: Κρατάει το δεύτερο ημίχρονο

Βελτιωμένη η ΒΕΡΟΙΑ, σε σύγκριση με τις τελευταίες εμφανίσεις της αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) την Κυριακή το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ Β', μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο της και στο πρωτάθλημα.

Ήταν το τελευταίο φιλικό, για τους δύο αντιπάλους, κάτι σαν πρόβα τζενεράλε, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν θα υπάρξει και νέα αναβολή και ήταν επόμενο οι δύο προπονητές, ο Παύλος Δερμιτζάκης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Γκαρσία του ΠΑΟΚ Β', να προβάρουν τις ενδεκάδες με τις οποίες σκέπτονται να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός της Βασίλισσας, δεν είχε στην διάθεσή του τους Πασά, Μυστακίδη και Ράμο, λόγω τραυματισμού και αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει, όπως είναι προγραμματισμένο, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, δεν αποκλείεται η αρχική ενδεκάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ στην πρεμιέρα να είναι διαφοροποιημένη τουλάχιστον κατά το ένα ενδέκατο, σε σχέση με το προχθεσινό αρχικό της σχήμα.

Aνεξάρτητα πάντως με το πως παρατάχθηκε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' και πως θα ξεκινήσει στην πρεμιέρα, το συγκότημα του Παύλου Δερμιτζάκη, όπως ήδη αναφέραμε, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένο, σε σύγκριση με τις τελευταίες εμφανίσεις του, δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, σε σχέση με τις δυνατότητές του.

Στο πρώτο μέρος ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ Β', που αποτελείται από νεαρούς και ταλαντούχους, με φιλοδοξίες ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι από τους οποίους συγκροτούσαν την περσινή Κ-19 της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που όπως είναι γνωστό κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητη, είχε την κατοχή της μπάλας, δίχως όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην εστία του Μάρκου Βελλίδη, καθώς η ΒΕΡΟΙΑ είχε φροντίσει να κλείσει σωστά τους διαδρόμους προς τα καρέ της.

Σ' αυτό λοιπόν το πρώτο ημίχρονο της υπεροχής των γηπεδούχων, οι δύο ομάδες, είχαν από μια καλή στιγμή, ο ΠΑΟΚ Β' στο 37' με τον Γαϊτανίδη και η ΒΕΡΟΙΑ στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Μπαϊντού, δίχως όμως να καταφέρουν να την αξιοποιήσουν με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες δίχως γκολ.

Στην επανάληψη άλλαξε το σκηνικό με την ΒΕΡΟΙΑ να είναι περισσότερο χρόνο στην επίθεση και να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Ταλιχμανίδη και μετά το 70' του Μπουργάνη και σε έναν από αυτούς τους κινδύνους που δημιουργούσε στην αντίπαλη εστία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Πεταυράκη (51') που κέρδισε το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα σε σουτ του Πόζογλου.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ Β' ήρθε εννέα λεπτά αργότερα στο 60' με διαγώνιο σουτ του Σελικαϊ. Η ΒΕΡΟΙΑ που συνέχισε να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαϊντού και εκτέλεσε εύστοχα ο Πόζογλου στο 65'.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο επίσης με πέναλτι που κέρδισε ο Κουλιεράκης από τον Γαβριηλίδη και εκτέλεσε ο Γαϊτανίδης.

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα παρουσίασε ένα ελπιδοφόρο πρόσωπο, δίχως επαναλαμβάνουμε να σημαίνει αυτό ότι έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια βελτίωσής της.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπρο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης (70' Μπουργάνης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης (74' Μελετίδης), Καντέ, Ταχάτος (70' Κουλούρης), Γαϊτανίδης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Τζήμας (74' Φασίδης), Σπυρίδης (58' Σελικάι).

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (63' Τσιμόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (74' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (46' Δημόπουλος), Οικονόμου, Μπλέτσας (74' Μουχάλης), Γαβριηλίδης (86' Ορφανίδης), Μούργος (63' Φοφανά), Πόζογλου, Μπαϊντού (86' Ντίνας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής