breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συγκίνηση για τη Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη Φώφη Γεννηματά, που δοκιμάζεται και αυτή από τον καρκίνο. Όπως χιλιάδες άλλοι συνάνθρωποί μας.

Οι ευχές μας θα συνοδεύουν τις ευχές όλων των Ελλήνων, που είναι πάντοτε κοντά στον πόνο των διπλανών τους. Είτε είναι διάσημοι πολιτικοί, είτε απλοί καθημερινοί άνθρωποι, όπως όλοι μας.

Η ελπίδα για τη δημιουργία ενός MRNA εμβολίου για τον καρκίνο, όπως ανακοίνωσε η BionTech, σίγουρα δίνει αισιοδοξία σε όλη την ανθρωπότητα, ώστε αυτή η νόσος να γίνει χρόνια.

Οι ερευνητές θα τα καταφέρουν, αφού η ιατρική προοδεύει με αλματώδη βήματα, όπως και όλες οι επιστήμες, με τη χρήση νέων τεχνολογιών και φυσικά με την ψηφιακή συσσώρευση γνώσης, που είναι πια ανοικτή σε όλους τους ανθρώπους.

Και αυτό είναι το σημαντικό του παγκόσμιου, διαδικτυακού, χωριού. Να φιλτράρεις τη γνώση και να κρατάς τα ωφέλιμα και όχι τις συνωμοσιολογικές ψυχώσεις, όπως για τον κορωνοϊό π.χ.

Αλλάζουμε θέμα, αλλά με μια σχετικότητα, αφού την Ημαθία επισκέπτεται σήμερα ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός. Ένας σοβαρός και μετρημένος πολιτικός που σίγουρα προσθέτει ψηφοφόρους από τη μεγάλη δεξαμενή του «κέντρου» και δεν τους απωθεί, όπως ο Πολάκης.

Ο Πολακισμός, μια σχολή που δεν είναι άγνωστη, αφού είχε προηγηθεί ο αυριανισμός, είναι η παρακμή για την ανανεωτική αριστερά, που θέλει να βάλει «πόδι» και στη σοσιαλδημοκρατία και το εναπομείναν 8% του ΠΑΣΟΚ.

Με...«εγγυητή» της ενότητας του πάλαι ποτέ κραταιού κινήματος του Ανδρέα Παπανδρέου, το γιο του, τον επονομαζόμενο και Γιωργάκη, ΓΑΠ ή όπως αλλιώς θέλετε, είναι βέβαιο ότι το «τρένο της αλλαγής» θα κάνει την τελευταία του...στάση, Δια παντός.

Ο πολιτικός που έβαλε τη χώρα στα μνημόνια, ο πολιτικός του «λεφτά υπάρχουν», ο πολιτικός που αποστάτησε από το κόμμα του οποίου υπήρξε πρόεδρος και αναδείχθηκε πρωθυπουργός της χώρας, για να σχηματίσει το ΚΙΔΗΣΟ, ΚΟΔΗΣΟ ΚΑΕ, λαμβάνοντας ένα μεγάλο φάσκελο από τους παλιούς του συντρόφους το 2012, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

Όπως θα έλεγε και ο σύντροφος...Μένιος, καλή του ανάπαυση.

Σαράντα χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία, έρχεται η πλήρης παρακμή για το σοσιαλισμό. Δυστυχώς για τους τελευταίους ψηφοφόρους του, που είναι άπαντες άνω των 60!


εμβόλιο
Ξανθός
Πολάκης
Παπανδρέου
Κουτσόγιωργας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής