breaking news Νέο

Ξεπεράσαμε σε αριθμό στην Ημαθία τα κρούσματα της περιόδου 16 με 22 Νοεμβρίου 2020!

Ξεπεράσαμε σε αριθμό στην Ημαθία τα κρούσματα της περιόδου 16 με 22 Νοεμβρίου 2020!

Η προηγούμενη βδομάδα για την Ημαθία υπήρξε ιδιαίτερα αρνητική, αναφορικά με τον αριθμό κρουσμάτων covid, αφού οι νέες, ενεργές λοιμώξεις, ξεπέρασαν τις 600. Ρεκόρ για την περίοδο της πανδημίας, αφού το αμέσως μεγάλο νούμερο κρουσμάτων καταγράφηκε 16 με 22 Νοεμβρίου του 2020, όταν έφτασαν τα 521!

Δυστυχώς στη Βέροια τα ενεργά κρούσματα ανέβηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, αυτή τη βδομάδα στα 260, έναντι 197 της περασμένης. Το....«μπαμ» σημειώθηκε στο δήμο της Νάουσας, με τα ενεργά κρούσματα να φτάνουν τα 376.

Εκατοντάδες ήταν σε κοινότητα στα πεδινά του δήμου, μετά από συμμετοχή σε γαμήλιο γλέντι, προφανώς με χορούς και πανηγύρια! Δυστυχώς ο ιός είναι ανάμεσά μας και θα πλήξει, με τους ρυθμούς διασποράς του, όλους μας.

Εμβολιασμένους και κυρίως ανεμβολίαστους. Και τότε θα επαναληφθεί ο περσινός θρήνος και οδυρμός για ένα κρεβάτι σε ΜΕΘ και για τους νεκρούς, που θα θάβονται τυλιγμένοι με...πλαστικό, χωρίς να μπορούν να τους χαιρετίσουν καν πριν την τελευταία τους κατοικία οι συγγενείς τους! Κάντε επιτέλους το εμβόλιο, φορέστε μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και κρατήστε κοινωνικές αποστάσεις.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής