breaking news Νέο

Πολιτικά αντίπαλοι αλλά κυρίως καλοί φίλοι!

Πολιτικά αντίπαλοι αλλά κυρίως καλοί φίλοι!

Μπορεί να τα έφερε έτσι η ζωή να ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά πρωτίστως παραμένουν πολλοί καλοί φίλοι. Ο λόγος για το δημοτικό σύμβουλο Θανάση Δέλλα, τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, Φώτη Καραβασίλη με το μαχόμενο δημοσιογράφο της Αριστεράς, Αλέκο Χατζηκώστα. Με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του πρώτου «Στη φωλιά της λύκαινας», το βράδυ της Δευτέρας, στον πολυχώρο της Εληάς, υπήρξε η ευτυχής συνάντηση τριών φίλων, στο πάνελ των ομιλητών.

Πολιτικοποιημένοι από τα μαθητικά τους χρόνια και οι τρεις, συνεχίζουν αδιάλυτα, και παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές και κομματικές τους διαδρομές μπόρεσαν να χτίσουν γέφυρες και να δημιουργούν για τον τόπο τους. Η βάση της μακρόχρονης φιλίας τους; Ο σεβασμός στις επιλογές της νεότητάς τους, που είναι κοινός, η αμοιβαία εκτίμηση και οι κοινοί κώδικες αντίδρασης, καθώς σαράντα χρόνια μετά συνεχίζουν να πιστεύουν ακόμα στα ίδια πράγματα, όπως αποκάλυψε ο Αλέκος Χατζηκώστας.

Η συνάντηση είχε συγκίνηση, ανέσυρε μνήμες, έβγαλε όμως και είδηση. Ο Φώτης Καραβασίλης θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τους δικηγόρους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής