breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Χανιά: Έβαλε GPS στα… άχυρα – Του τα έκλεψαν και τα ξαναβρήκε

Η τοποθέτηση GPS για να προστατέψει κανείς την περιουσία του είναι σύνηθες φαινόμενο. Πολλοί τοποθετούν GPS στα κινητά τηλέφωνα ακόμα και σε πρόβατα.

Ένας αγρότης – κτηνοτρόφος από ένα χωριό στο Ηράκλειο Κρήτης πρωτοτύπησε:

Έβαλε το σύστημα αυτό για να προστατεύσει τις αχυρένιες μπάλες στο χωράφι του. Και το παράξενο είναι ότι δικαιώθηκε για τις επιλογές του.

Επεσε θύμα κλοπής.

Και κατάφερε τους δράστες της κλοπής να τους «πιάσει στα πράσα». Όταν διαπίστωσε ότι το άχυρο είχε «κάνει φτερά», ενεργοποίησε το «παγκόσμιο σύστημα θεσιθεσίας», το GPS, και βρήκε tα άχυρα, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μεταφοράς καθώς τα κλεμμένα ήταν ακόμα στην καρότσα του.

Το αγροτικό όχημα ήταν σταθμευμένο σε μία μάντρα σε άλλο χωριό του νομού, όπου εκτιμάται ότι εκεί θα κατέληγε το άχυρο.

*****

• Πιλότος έκανε ρεκόρ Γκίνες πετώντας... μέσα σε τούνελ

Ο Ντάριο Κώστα έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πέταξε μέσα από δύο τούνελ, διανύοντας 2,26 χλμ σε 43.44 δευτερόλεπτα, κατακτώντας μία θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Το εντυπωσιακό σκηνικό εκτυλίχθηκε στα τούνελ Κατάλκα της Κωνσταντινούπολης.

Ο πιλότος δήλωσε ότι «όλα έμοιαζαν να συμβαίνουν πολύ γρήγορα, όταν βγήκα από το πρώτο τούνελ το αεροσκάφος άρχισε να παίρνει κλίση προς τα δεξιά λόγω των ανέμων και στο μυαλό όλα σταμάτησαν για μια στιγμή. Αντέδρασα και εστίασα στο πως να βάλω και πάλι το αεροσκάφος στην σωστή τροχιά για να εισέλθω στο άλλο τούνελ».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα πετάξει ξανά μέσα σε τούνελ στη ζωή μου, κανείς δεν το είχε κάνει, άρα υπήρχε ένα μεγάλο ερωτηματικό στο κεφάλι μου αν όλα θα πάνε όπως τα περίμενα. Ήταν μεγάλη ανακούφιση αλλά και μεγάλη χαρά. Για μένα ήταν ακόμα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

*****

• Αρκαλοχώρι: άπλυτα εσώρουχα και στολή αστροναύτη για… βοήθεια!

Προσφορά αλληλεγγύης ή ... ξεσκαρτάρισμα; Ορισμένοι δεν υπάρχουν! Ή μήπως υπάρχουν αναμεσά μας; Πάντως θεώρησαν λογικό να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου... να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους που έχασαν τα υπάρχοντά τους μέσα σε μερικά λεπτά, κάνοντας και ένα ξεσκαρτάρισμα σε ντουλάπες και πατάρια. Μόνο που αυτή η λογική αποτελεί προσβολή και σε καμία περίπτωση συνδρομή...

Κάπως έτσι μετά τα βραδινά, ψηλοτάκουνα πέδιλα, είδαμε και ... νυφικό, άπλυτα εσώρουχα (!) αλλά και στολή αστροναύτη να καταλήγει ως βοήθεια στο Αρκαλοχώρι, με τους εθελοντές που περνάνε ατέλειωτες ώρες στη διαλογή να "βγαίνουν από τα ρούχα τους"!

Σε σχετική ανάρτηση οΑρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Γιανναράκης, περιγράφει τα όσα ανεκδιήγητα φτάνουν υπό τη μορφή βοήθειας, αντί να καταλήξουν στην ανακύκλωση...

*****

• Έφτιαξε περιστρεφόμενο σπίτι για να γλιτώσει την... γκρίνια της γυναίκας του

Ένας άντρας από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη βαρέθηκε να ακούει τη γυναίκα του να γκρινιάζει ότι δεν της αρέσει η θέα από το παράθυρο κι έφτιαξε ένα περιστρεφόμενο σπίτι.

Το κατασκεύασε πάνω σε περιστρεφόμενο άξονα, με αποτέλεσμα να αλλάζει προσανατολισμό κατά την διάρκεια της ημέρας και να έχει διαφορετική θέα.

Το οίκημα βρίσκεται σε μια εύφορη πεδιάδα στη βόρεια Βοσνία κοντά στην πόλη Σρμπατς. Περιστρέφεται γύρω από έναν άξονα 7 μέτρων που σχεδιάστηκε από τον Βοτζιν Κούσιτς.

Ο 72χρονος Σερβοβοσνιος έφτιαξε το σπίτι μόνος του. Το στερέωσε πάνω σε ένα μηχανισμό περιστροφής εναλλακτικών μικρών ταχυτήτων. Το σπιτι έτσι προσφέρει στη διάρκεια της μέρας διαφορετική θέα, εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες και έχει καταργήσει την... συζυγική κρεβατομουρμούρα.

Ο Κούσιτς δεν έχει πανεπιστημιακή μόρφωση. Εφτιαξε τον άξονα και τον μηχανισμό περιστροφής με ηλεκτρικά μοτεράκια και τροχούς από ένα παλιό στρατιωτικό όχημα.

*****

• Τουρκία: Ο γαμπρός «πνίγηκε»  στα χαρτονομίσματα

Είθισται όταν παντρεύεται κάποιος να του κάνουν δώρα προκειμένου να μπορέσει μαζί με τη σύζυγο του να ξεκινήσουν το νέο τους νοικοκυριό. Τα δώρα αυτά είναι σε πολλές περιπτώσεις μεγάλα χρηματικά ποσά που τα βάζουν σε φακελάκι και από κει στην τσέπη του γαμπρού ή της νύφης.

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που το χρηματικό ποσό δεν μπαίνει σε φακελάκι αλλά καρφιτσώνεται απευθείας επάνω στο κουστούμι που φοράει ο γαμπρός ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις στο νυφικό της νύφης.

Στο βίντεο που θα δείτε όμως κάποιοι το παράκαναν. Γέμισαν από πάνω μέχρι κάτω το γαμπριάτικο κοστούμι με χαρτονομίσματα που καρφίτσωναν στο ύφασμα. Στην κυριολεξία γέμισαν το κοστούμι με λεφτά σε σημείο που να μην διακρίνεται τίποτε απλά να εξέχει το χαμογελαστό κεφάλι του γαμπρού.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη της νοτιοανατολική Τουρκίας, Σιίρτ. Ο γαμπρός δεν είχε ελεύθερο ούτε ένα χιλιοστό από το κουστούμι του το οποίο ήταν γεμάτο χαρτονομίσματα και έτσι ζήτησε τη βοήθεια δυο φίλων του. Πλέον όσοι ήθελαν να καρφιτσώσουν χρήματα τα καρφίτσωναν στους φίλους του, οι οποίοι και εκείνοι σε λίγα λεπτά γέμισαν από την κορφή μέχρι τα νύχια με χαρτονομίσματα.


• Πιλότος έκανε ρεκόρ Γκίνες πετώντας... μέσα σε τούνελ
• Αρκαλοχώρι: άπλυτα εσώρουχα και στολή αστροναύτη για… βοήθεια!
• Έφτιαξε περιστρεφόμενο σπίτι για να γλιτώσει την... γκρίνια της γυναίκας του
• Τουρκία: Ο γαμπρός «πνίγηκε» στα χαρτονομίσματα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής