breaking news Νέο

Από το covid free στην Επισκοπή, ενός....γάμου δρόμος! -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Από το covid free στην Επισκοπή, ενός....γάμου δρόμος!  -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Έσπασε το  τηλέφωνό μου από συναδέλφους τηλεοπτικών σταθμών, που...«εναγωνίως» ενδιαφέρονταν, βεβαίως, βεβαίως, για την υγεία των νοσήσαντων από covid στον «περιθρύλητο» γάμο της Επισκοπής της Νάουσας.

Κάποια μάλιστα μου είπε αν υπάρχει... video από το γάμο! Δεν ξέρω αν Ενοχλήθηκε, όταν της είπα ότι δεν κάνω τέτοιου είδους «ρεπορτάζ», ενώ είμαι τόσο...απληροφόρητος, που δεν είχα καν το τηλέφωνο του κοινοτάρχη. Μικρό το κακό, ότι ο δήμος έγινε πανελλαδικώς ρεζίλι με τα καμώματα ορισμένων, να γλεντάνε επί τριήμερο, λες και δεν υπάρχει πανδημία. Το ουσιαστικό είναι ότι οι φίλοι από την Επισκοπή, την κάθε Επισκοπή στην Ημαθία και τη χώρα, δεν έχουν πειστεί, κατά το ήμισύ τους και πλέον, να κάνουν το εμβόλιο. Και τα επακόλουθα τους επόμενους μήνες θα είναι βαριές λοιμώξεις,  διασωληνώσεις και θάνατοι. Ειδικά στους άνω των 60 ετών. Όλοι μας οφείλουμε να αντιληφθούμε ότι ο ιός δεν θα τελειώσει,  είναι ιδιαίτερα μεταδοτικός και κολλάει άμεσα σε κοινωνικές συναθροίσεις. Όταν ο ένας είναι πάνω στον άλλον. Όπως οι γάμοι, τα γλέντια  και τα πανηγύρια.

Υ.Γ Καλή ανάρρωση στους 376 πολίτες της Νάουσας, τους 260 της Βέροιας και τους 95 της Αλεξάνδρειας, που είναι ενεργοί στη λοίμωξη του κορωνοϊού τη βδομάδα που μας πέρασε. Βέβαια  μετράμε και νεκρούς, αλλά αυτό ούτε που μας νοιάζει. Κρίμα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής