breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Συνάντηση με τον Υφυπουργο Αθλητισμού

Γ' Εθνική : Συνάντηση με τον Υφυπουργο Αθλητισμού

Την περασμένη Τρίτη 19 Οκτωβριου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής των ομάδων της Γ' Εθνικής που αποτελείται από τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη του Πόρου Ηρακλείου, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, τον Λάμπρο Ιωακείμ του Ηρακλή Λάρισας και τον Χαράλαμπο Αμπατζίδη του Θερμαϊκού Θέρμης, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με τις δύο πλευρές να βάζουν στο τραπέζι της συζήτησης θέματα που αφορούν το ταλαίπωρο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η συνάντηση, όπως διέρρευσε, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με την Συντονιστική Επιτροπή να ζητά την παρέμβαση της πολιτείας σε θέματα που ταλανίζουν τις ομάδες, όπως η παντελής έλλειψη οικονομικών πόρων, η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, το πρόβλημα των μετακινήσεων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα, η άνευ έγκρισης χρησιμοποίηση των ομάδων σε αγώνες στοιχήματος και πολλά άλλα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην επίλυσή τους, ενώ συμφωνήθηκε να εδραιωθεί μια σταθερή επικοινωνία, καθώς και συναντήσεις σε μηνιαία βάση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής