breaking news Νέο

SL2 : Το επόμενο Σάββατο η πρώτη σέντρα

SL2 : Το επόμενο Σάββατο η πρώτη σέντρα

Με τους αγώνες Απόλλων Λάρισας - ΒΕΡΟΙΑ και Πιερικού - Θεσπρωτού, που θα διεξαχθούν το επόμενο Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ., ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της SL2 που σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, περιλαμβάνει τέσσερις εμβόλιμες. Μία στον πρώτο γύρο και τρεις στον δεύτερο.

Εφόσον τηρηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θα ρίξει αυλαία την 1η Μαϊου, για να ακολουθήσει ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο πρωταθλητών των δύο ομίλων, για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της  SL2, που θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Super League1, ενώ ο ηττημένος θα υποχρεωθεί σε μια δεύτερη δοκιμασία, αντιμετωπίζοντας τον προτελευταίο της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας, διεκδικώντας το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.

Χαρακτηριστικό του προγράμματος που ανακοινώθηκε: Και τις τέσσερις εμβόλιμες η ΒΕΡΟΙΑ είναι γηπεδούχος. Συγκεκριμένα 9η αγωνιστική Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου ΒΕΡΟΙΑ - Ολυμπιακός Βόλου, 11η αγωνιστική Κυριακή 9 Ιανουαρίου ΒΕΡΟΙΑ - Νίκη Βόλου (θα έχει μεσολαβήσει το παιχνίδι Πανσερραϊκού - ΒΕΡΟΙΑΣ), που αντί Κυριακής, λόγω της Πρωτοχρονιάς, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου.

Δεύτερος γύρος: Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ΒΕΡΟΙΑ - Τρίκαλα, (18η αγωνιστική).

Τετάρτη 9 Μαρτίου ΒΕΡΟΙΑ - Αριδαία (21η αγωνιστική).

Τετάρτη 30 Μαρτίου ΒΕΡΟΙΑ - Πανσερραϊκός (25η αγωνιστική).

Επίσης Τετάρτη (27 Απριλίου) θα διεξαχθεί και η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κατά την οποία η ΒΕΡΟΙΑ θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Λάρισα, ενώ τρεις ή τέσσερις ημέρες αργότερα (30 Απριλίου ή 1η Μαϊου), στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ΒΕΡΟΙΑ θα αγωνιστεί στην Κατερίνη με τον Πιερικό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής