breaking news Νέο

Ο Ηρακλής κέρδισε στο Καυταντζόγλειο στάδιο τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας με 2-0

Ο Ηρακλής κέρδισε στο Καυταντζόγλειο στάδιο τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας με 2-0

Πιο δυσκολα από όσο το 2-0 φανερώνει ο Ηρακλής κέρδισε στο Καυταντζόγλειο στάδιο τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) του Αρη Παλαιοχωρίου τον επιασε στην πρώτη θέση έχοντας ομως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλυτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού όμως δυσκολεύονταν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου τους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες ενω από την δική της πλευρά η ομάδα της Αλεξάνδρειας απείλησε την εστία του τερματοφύλακα των κυανολεύκων στο 35’.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 3’ με τον Καραντασιάδη την κεφαλιά του οποίου από καλη θέση μπλόκαρε δύσκολα ο Καρακούσης.

Στο 10’ ο Πτηνόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 35’ με τον Δαδάκο που είχε αντικατέστησε τον τραυματία Μπενίσκο το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Βοσνιάδης.

Στο 42’ η τρίτη και τελευταία για το πρώτο ημίχρονο καλή στιγμή για τον Ηρακλή σε κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Στην επανάληψη και μέσα σε πέντε λεπτά 50’ και 54’ οι Θεσσαλονικείς καθάρισαν το παιχνίδι. Στο 50’ ο Ρόβας με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 και στο 54’ και παλι ο Ρόβας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το διάστημα που διέμενε κύλησε δίχως την μεγάλη ευκαιρία.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ομάδα του Φιλίππου Αλεξάνδρειας προσπαθησε όμως απεναντι σε έναν καλύτερο αντίπαλο έχασε δίκαια.

Από τους παίκτες του διακρίθηκαν οι Κωτσόπουλος, Πέϊκος, Σκλιοπίδης ενω από τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Ρεβυθόπουλος, Ρόβας και Παπαδόπουλος.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Κοτσάνη από την ΕΠΣ Δράμας και σωστές οι υποδείξεις των συμπατριωτών του Ραβικάλη - Οικονομίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (79’ Κριτσιάνης), Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (46’ Κρυστάλλης), Ρόβας (63’ Μούδιος), Υφαντίδης (46’ Γκουτσίδης), Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρακούτσης, Πιπιλιάρης, Κωτσόπουλος, Πεϊκος, Αργυρίου (64’ Τόχου), Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος (78’ Ταλαίπωρος), Σκλιοπιδης, Σκοπελίτης, Μυλωνας (72’ Κούμπουλα), Μπενίσκος (λ. τρ. 15’ Δαδάκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής