breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Κοσμογονία στο ΠΑΣΟΚ με τις υποψηφιότητες για την προεδρία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Το ζήτημα είναι αν υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες, μετά την έβδομη.

Γιατί, κατά το έθος, πρέπει να έχουμε άλλες 33, για να φτάσουν τις 40.

Σαράντα χρόνια αλλαγής συμπληρώνουμε, βλέπετε. Καλά....σαράντα, λοιπόν.

Προτείνουμε επίσης για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ :

Τον Κουτοθωμά, από την ταινία «Ένας βλάκας και μισός», που τόσο υπέροχα ενσάρκωσε ο Χρήστος Ευθυμίου. Τουλάχιστον ο Κουτοθωμάς στο τέλος, όταν απαλλάχθηκε λόγω βλακείας, παραδέχθηκε ότι ήταν ένας βλάκας και μισός και όχι σκέτος βλάκας. Διότι άλλο να είσαι ένας σκέτος βλάκας και άλλο ένας βλάκας και μισός. Έχει διαφορά μεγάλη.

Προχωράμε. Νέα υποψηφιότητα από το φανερό πράκτορα ΘΒ 000 (Θανάσης Βέγγος), στο ρόλο του αστιάτρου, που ψάχνει το σημείωμα στο ζαχαροπλαστείο «Μαύρη Σαντιγί». Συνυποψήφιος του Θανάση Μπόμπα, του μεγάλου ΘΒ και ο Γιάννης Σπαρίδης, το «πού είσαι παιδί, ξεκίνα να ψεκάζεις»,

Είναι βέβαιο ότι ο ΘΒ θα βρει πιο εύκολα την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, ως πράκτωρ 000 μέσα στις σοκολατίνες, τις πάστες και τα γλυκά του κουταλιού, παρά ο Γου Που.

Σημαντικό προβάδισμα και για το Ζήκο, που υποδύεται ο μεγάλος μας Κώστας Χατζηχρήστος, στο «Μπακαλόγατο». Με το Ζήκο πρόεδρο θα γίνει της «κακομοίρας»!

Άσε που η Φιφίκα θα αφήσει κατά μέρος τον Κιτσάρα το Μπούρμπουρη (Νίκος Ρίζος) και θα παντρευτεί το Ζήκο.

Διότι μπορεί ο Κιτσάρας να διαθέτει «ρόδα» για βόλτες, αλλά ο Ζήκος θα έχει πλέον στη διάθεσή του ολόκληρο κωπηλατοδρόμιο, για να πάει βόλτα την αγαπημένη του στο διπλό σκιφ.

Κλείνουμε με τον ανεπανάληπτο Νίκο Φέρμα, που κάθε μέρα τραβούσε και μια φούντα από τη γλάστρα του μπαλκονιού του, να στρίψει το γνωστό «τσιγαράκι», στην ταινία «πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης».

Εστιατόριο Ωραία Αλικαρνασσός. Πλατεία Κουμουνδ*ού*ρου 35, δίπλα στο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, όπως διάβαζε τον κατάλογο ο Θανάσης Βέγγος, ως γκαρσόν.

 

Θανάσης Βέγγος: Οι γίγαντες γιαχνί μόλις τελειώσανε.

Νίκος Φέρμας: Πότε προλάβανε και τελειώσανε;

Θανάσης Βέγγος: Έλα ντε! Αυτό του λέω κι εγώ!

Νίκος Φέρμας: Φέρε έναν πατσά!

Θανάσης Βέγγος: Μπράβο! Από εκλεκτό σε εκλεκτό το πάμε!

 

Από το μοναδικό διάλογο Θανάση και Φέρμα. Ο πατσάς δεν μάθαμε τελικά, αν ήταν ζεστός, γιατί δεν έβαλε θερμόμετρο ο Θανάσης, το σίγουρο είναι ότι με δυο καρβέλια ψωμί και μπόλικο σκορδοστούμπι, το ΚΙΝΗΜΑ θα έχει έναν άλλο αέρα. Πώς να το κάνουμε.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους συντρόφους με την ελπίδα ότι του χρόνου τέτοιο καιρό, τα ποσοστά του θα είναι...τριψήφια!


Κουτοθωμάς
Θου Βου 000
Σπαρίδης
Ζήκος
Ζήκος-Μπούρμπουρης
Φέρμας
εστιατόριο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής