breaking news Νέο

Συνεχίζουν χέρι - χέρι ΠΑΟΚ και Αγκαθιά

Συνεχίζουν χέρι - χέρι ΠΑΟΚ και Αγκαθιά

Αμετάβλητη για μια ακόμη αγωνιστική παρέμεινε η σειρά των ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς οι δυο βασικοί διεκδικητές του τίτλου, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και η Νίκη Αγκαθιάς, ο πρωτος πιο δύσκολα 1-0 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου η δεύτερη πιο εύκολα 5-0 το Μακροχώρι προχώρησαν με νίκη.

Στην τρίτη θέση παρά την ήττα του παρέμεινε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενω στην 4η προνομιούχο θέση βρίσκεται η Αγία Μαρίνα που έκανε το ρεπό της.

Στην ουρά του βαθμολογικού πινακα είχαμε την αποχώρηση της Δόξας Λιανοβεργίου με αποτέλεσμα ο ΓΑΣ Κοπανού να πάρει δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή ήταν η κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς νίκησε εκτος έδρας την Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 0-1, ενω την νίκη γεύθηκαν και ο Αρης Παλαιοχωρίου, ο Αχιλλέας Νάουσας και ο Κεραυνός Επισκοπής.

Ο πρώτος στη Χαρίεσσα που νίκησε την τοπική ομάδα με 0-1, ο δεύτερος στο Διαβατό με 2-5 τον Ατρόμητο και ο τρίτος στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας με 0-1 την Νεα Γενεά.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια της Α1 της Ενωσης μας.

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 1-0

Πιο δύσκολα από όσο αναμένονταν ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην έδρα του κερδίζοντας με 1-0 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και να προηγείται σχετικά νωρίς στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 15’ ο Πατατούκας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κασαπίδη και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το 1-0 όμως παρέμεινε αναλλοίωτο.

Στην επανάληψη το Ροδοχώρι προσπάθησε να αντιδράσει και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων ενω μετά το 60’ όταν ο ΠΑΟΚ εμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σκούρα πίεσε δίχως όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει το σκορ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Παπαδάκης - Χαλατζιούκας).

 

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 5-0

Ευρεία νίκη (5-0) πέτυχε η Νίκη Αγκαθιάς στην έδρα της επι του Μακροχωρίου, δίχως όμως αυτό να εμποδίσει τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του κ. Βρέσκα, που σε ένα ακόμη παιχνίδι κατάφερε να αφήσει την ομάδα τους με πολλά παράπονα.

Η γηπεδουχος ομάδα ήταν καλύτερη και δικαιούτο τη νίκη όμως όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Μακροχωρίου το πεναλτι με το οποίο προηγήθηκε στο σκορ ήταν ανύπαρκτο ενω στο 1-0 δεν τους δόθηκε από τον κ. Βρέσκα πασιφανές πέναλτι.

Τα γκολ της νικήτριας σημείωσαν οι Ζαρογιάννης στο 30’ με πεναλτι ο Π. Κίτσας στο 42’ ο Ε. Κίτσας στο 68’ και στο 71’ και Παντελίδης στο 80’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-1

Με ένα γκολ που πέτυχε στο 11’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Αναστάσης, ο Αρης Παλαιοχωρίου πήρε μια πολύ σπουδαια εκτος έδρας νίκη με 0-1 επι της ΑΕ Χαρίεσσας και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πινακα.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει και τις ανάλογες ευκαιρίες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Αργυρίου - Μουσενίκας).

 

ΑΡΑΧΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0-1

Βαθμολογική ανάσα για τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που νίκησε εκτος έδρας την Ποντιακή Νεολαία Αράχου με 0-1.

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν μοιρασμένο με λίγες σχετικά ευκαιρίες και τον Απόλλωνα εκτός από το γκολ που του έδωσε την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο 90’ είχε και δοκάρι με τον Σαρκατζή στο 80’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Γαβράς - Γιαγκιτζόγλου).

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 0-1

Συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Νάουσας νίκησε εκτός έδρας και την Νέα Γενεά της Ν. Νικομήδειας εκτός έδρας με 1-0 και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σε γενικές γραμμές στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με την φιλοξενούμενη ομάδα να εκμεταλλευεται μια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν να πετυχαίνει ένα γκολ με τον Μπράτση στο 54’ και να παίρνει την νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Νησελίτης - Ιασωνίδης).

 

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-5

Με τοπ σκορερ τον Παραστατίδη που πέτυχε και τα πέντε τέρματα της ομάδας του ο Κεραυνός πέρασε νικηφόρα μέσα από το Διαβατό κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 2-5.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους και στο 3ο μόλις λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1. Ο Παραστατίδης που πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του έκανε το 0-2 στο 5’, ενω στο 10’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και στο 32’ το 0-4. Στο 40’ ο Ατρόμητος έδειξε σημεια ζωής μειώνοντας σε 1-4, ομως στο 58’ και πάλιο Παραστατίδης σκόραρε γράφοντας το 1-5. Στο 60’ η Επισκοπή έμεινε με παίκτη λιγότερο καθως αποβλήθηκε ο Μάρκου και στο 75’ ο Κ. Πάτρας διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο . Κωστούλης (Τράντος - Μοσχόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής