breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ: Χρειάζεται βελτίωση

BΕΡΟΙΑ: Χρειάζεται βελτίωση

Με ήττα συνοδεύτηκε η δεύτερη συνεχόμενη επίσκεψη της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η «Βασίλισσα», μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, έχασε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής από τον ΠΑΟΚ Β' με 2-0. Ενα αποτέλεσμα που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, αφού η ΒΕΡΟΙΑ σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατώτερη από τον αντίπαλό της και θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και παράδειγμα προς αποφυγή, για το πρωτάθλημα, που όπως όλα δείχνουν, θα κάνει επιτέλους πρεμιέρα, το ερχόμενο Σάββατο.

Οι αντίπαλοι, στο πρωτάθλημα της SL2, είναι σαφώς πιο δυνατοί και πιο επικίνδυνοι από την χρονιά που πέρασε στην FL και μπορούν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος και την στιγμιαία ακόμη αδράνεια και γι' αυτό απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, αφού και η παραμικρή αδράνεια μπορεί να ακυρώσει προσπάθεια 90 λεπτών και να οδηγήσει σε ήττα, που εκ των υστέρων θα χαρακτηριστεί άδικη!! Θα είναι όμως αυτή η αλήθεια;

Το πρώτο 25λεπτο του παιχνιδιού ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με τη ΒΕΡΟΙΑ να προσπαθεί με οργανωμένες επιθέσεις να γίνει απειλητική στην εστία του νεαρού τερματοφύλακα του γηπεδούχου, του Ταλιχμανίδη και τον ΠΑΟΚ Β' να ψάχνει το γκολ με μακρινές μεταβιβάσεις.

Ο «Δικέφαλος» πιο τυχερός ή αν προτιμάτε, πιο αποτελεσματικός, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του Κουλούρη στο 22'.

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει, πιέζοντας περισσότερο επιθετικά, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την γηπεδούχο να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη και στα πρώτα 15 λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν με μεγαλύτερη συχνότητα το γκολ.

Μετά το 60' η ΒΕΡΟΙΑ ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 68' άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης, με το σουτ του Μούργου από καλή θέση να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ Β'.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κόντρα στην ροή του αγώνα, βρήκε και ένα δεύτερο γκολ στο 76', με τον 17χρονο (γεννήθηκε το 2004) ημαθιώτη ποδοσφαιριστή της Γιώργο Κούτσια, που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ενώ ο ίδιος παίκτης, τέσσερα λεπτά αργότερα (80'), είχε και δοκάρι πιστοποιώντας με την εμφάνισή του τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου ταλαντούχου της γενιάς του στην χώρα μας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Καλουτσικίδης, Καντέ, Ταχάτος, Κουλούρης, Σαλαμούρας, Πανίδης, Χατζιστραβός, Τζίμας.

Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Λύρατζης, Κόλλινς, Αποστολόπουλος, Μελετίδης, Σπυρίδης, Γρόσαλης, Κούτσιας, Φασίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (60' Παπαδόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (69' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός (60' Δημόπουλος), Οικονόμου (60' Ντίνας), Μπλέτσας (75' Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (75' Πασάς), Πόζογλου (60' Μούργος), Μπαϊντού (69' Φοφανά).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής