breaking news Νέο

Έχασε στα σημεία η ΒΕΡΟΙΑ από τον Πανσερραϊκό με 1-0

Έχασε στα σημεία η ΒΕΡΟΙΑ από τον Πανσερραϊκό με 1-0

Αυτή τη φορά δεν τα κατάφεραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Βέροιας και παρά την καλή τους εικόνα έχασαν στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με ενα γκολ που δέχθηκαν στο 32’ γνωρίζοντας έτσι την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτα 15 λεπτά είχε τον έλεγχο του δίχως όμως να καταφέρει σ’ αυτό το διάστημα να δημιουργήσει και τις ανάλογες ευκαιρίες.

Η μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη σ’ αυτά τα 15 λεπτά της πρωτοβουλίας της δημιουργήθηκε στο 3’ όταν ο Τσιμίκας έπιασε γυριστή κεφαλιά από καλή θεση για γκολ με την μπάλα όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Τριαντάφυλλου, που ήταν η μοναδική αλλαγή στην ενδεκαδα της Βέροιας σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά τα πρώτα 15 λεπτά ισορρόπησαν τον αγώνα και με την γνωστή και πετυχημένη μέχρι χθες συνταγή (κλειστή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις) προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα της επέτρεπαν να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει την νίκη.

Στο 20’ ο Μπαστιάνο εκτελεί φαουλ με τον Μπλέτσα να κερδίζει μέσα στην αντιπαλη περιοχή την μπάλα να κάνει το σουτ, που όμως δεν αιφνιδίασε τον Ρίστιτς που απέκρουσε.

Νέα ευκαιρία για την ΒΕΡΟΙΑ τρία λεπτά αργότερα με τον Βάλις αυτή τη φορά να δέχεται την σέντρα στο δεύτερο δοκαρι να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας να αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά.

Και ενω η ΒΕΡΟΙΑ από το 15 έως το 30’ είχε αναπτύξει μια έντονη επιθετική δραστηριότητα ο Πανσερραϊκός καταφέρνει να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 32’ συγκεκριμένα και ύστερα από φάση διαρκείας ο Γκούρτσας γίνεται αποδέκτης της μπαλας ύστερα από μια τυφλή απόκρουση αμυντικού των φιλοξενουμένων που δεν καταφέρνει να απομακρύνει την μπάλα μέσα από την περιοχή της ομάδας του και με πλασέ κανει το 1-0.

Η ΒΕΡΟΙΑ πλεον ήταν υποχρεωμένη να βγει μπροστά να δημιιουργήσει ευκαιρίες για να πετυχει το γκολ της ισοφάρισης.

Προσπάθησε είχε ορισμένες καλές στιγμές στο παιχνίδι όπως στο 45’ με ένα φαουλ που κέρδισε σε πολύ πλάγια θέση και λιγο έξω από την αντίπαλη περιοχή στο 62’ σε σουτ του Ρούνεϊ που δεν βρήκε στόχο και στο 73’ με τον Οφέϊ που είχε περασει αλλαγή σε μια προσπάθεια να γίνει πιο επιθετική, το πλασέ του οποίου δεν ανησύχησε τον Ρίστιτς που μπλόκαρε την μπάλα δίχως όμως να καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα.

Από την δική του πλευρα ο Πανσερραϊκός είχε και αυτός τις ευκαιρίες του και ένα δοκάρι στο 90’ σε γυριστό σουτ του Γκούρτσα.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι νεαροί παίκτες της Βέροιας ήταν ιδιαίτερα μαχητικοί και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τις δυνατότητές τους. Είχαν ένα καλό πρώτο 45λεπτο στο διάστημα του οποίου θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, δεν μπόρεσαν όμως να εκμεταλλευθουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν που θα πρέπει βέβαια να παραδεχθούμε οτι δεν ηταν και τόσο πολλές.

Από τους παίκτες της ξεχώρισαν ο Ουνγιαλίδης, ο Λάσκαρης, ο Ρούνεϊ και ο Καψάλης.

Από τον Πανσερραϊκό καλύτεροι ηταν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Γκούρτσας και Τσελεπίδης.

Καλή η διαιτησία του κ. Αγγελάκη από την Ενωση Μακεδονίας και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Τζώτζιος - Δημητριάδης από τη Θράκη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελετίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης (89’ Γιαξής), Πόζογλου (76’ Φουσού), Γκέκας (54’ Δούμτσος), Γκούρτσας.

ΒΕΡΟΙΑ: Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (66’ Οφεϊ), Λίταινας (76’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Βάλις (83’ Ζιγκερίδης Ι.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής