breaking news Νέο

Ξεκινάει την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος»

Ξεκινάει την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος»

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού, ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών παραγωγών. Εμπνευστής και πρωτεργάτης της διαδικτυακής προσπάθειας υπήρξε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σειρές ομιλιών με διάφορα πνευματικά, αγιολογικά και εθνικά θέματα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα πραγματοποιεί κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με διάφορα πνευματικά θέματα. Αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας για όλους μας, κληρικούς και λαϊκούς, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Παράλληλα με τις διαδικτυακές εκπομπές η Ιερά Μητρόπολη μεταδίδει κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. τον Αρχιερατικό Εσπερινό και την Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Τις Εκπομπές και τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr, μέσα από την σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias, το κανάλι μας στο Youtube καθώς και από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM. και από το e-radio: https://www.e-radio.gr/Pavlios-Logos-IM-Verias-902-Veria-i1757/live.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής