breaking news Νέο

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας : Διευκρίνιση σε σχόλιο της εφημερίδας

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας : Διευκρίνιση σε σχόλιο της εφημερίδας

Προς  Διευθυντή Εφημερίδας "ΗΜΕΡΗΣΙΑ"

κ. Κωνσταντίνο Μπούθα

 

Αξιότιμε κ. Μπούθα

Με αφορμή το σχόλιο της εφημερίδα στην στήλη "Χαρτί & Καλαμάρι", με τίτλο "Αριστίνδην", αφού σας ευχαριστήσουμε για τις ευχές θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως στις  εσωκομματικές εκλογές  για τις νέες αιρετές διοικήσεις των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης και των συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας υπήρξε ανάδειξη των υποψηφίων στην Ημαθία, όπως και σε άλλες 14 Εκλογικές Περιφέρειες, σε εφαρμογή του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και των σχετικών εγκυκλίων για τις εκλογές, όπου σε περιπτώσεις   όπου ο αριθμός των υποψηφίων είναι αριθμητικά ίσος με τις απαιτούμενες εκλέξιμες θέσεις δεν διεξάγονται εκλογές.

 

Η Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΕΦ.Ε.Ε.Π.) Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με τα οριζόμενα προχώρησε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου σε ανακήρυξη των υποψηφίων για τις θέσεις Προέδρου και μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας  (Δ.Ε.Ε.Π.), των Προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και των Συνέδρων.

 

Όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Έχει σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά και ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές.

 

Οι κομματικές οργανώσεις είναι το νήμα το οποίο συνδέει την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κοινωνία. Δίνεται λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπροσώπηση και την λειτουργία τους ώστε να αναδείξουν τα επίκαιρα θέματα και προβλήματα της κοινωνίας μας, όπως πολύ σωστά επισημαίνεται την ανάγκη και εσείς.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε ξανά να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία και να αναφέρουμε πως σχετικά με απορίες ή διευκρινήσεις επί του θέματος των εκλογών μπορεί όποιος θέλει να επισκεφτεί την σχετική ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας ekloges.nd.gr

 

Για την Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Ο Πρόεδρος

Γιανναβαρτζής Σταύρος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής