breaking news Νέο

Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Σωστή ομάδα και νίκη σε κάθε παιχνίδι

Συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Σωστή ομάδα και νίκη σε κάθε παιχνίδι

Είναι γεγονός, όσο κι αν οι περισσότεροι, ύστερα από όσα μεσολάβησαν τους τελευταίους δύο μήνες αδυνατούν να το πιστέψουν. Το πρωτάθλημα της SL2 μεθαύριο Σάββατο 30 Οκτωβριου, κάνει πρεμιέρα. Απόλλων Λάρισας - ΒΕΡΟΙΑ, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα και Πιερικός - Θεσπρωτός, στο ΔΑΚ της Κατερίνης, θα δώσουν «το εναρκτήριο λάκτισμα», θα κάνουν πρώτη σέντρα. Μας το επιβεβαίωσαν χθες, λίγο μετά το μεσημέρι και στη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Το πρωτάθλημα της SL2 αρχίζει και είναι γεγονός, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Οι 32 ομάδες λοιπόν που συγκροτούν τους δύο ομίλους της SL2- αν βέβαια δεν υπάρξουν νέες προσθαφαιρέσεις - καλούνται, παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τα «ήξεις αφήξεις» των αρμοδίων της πολιτείας και του αθλητισμού, να ανταποκριθούν με επιτυχία στον μαραθώνιο που τους περιμένει και που όπως ήδη αναφέραμε ξεκινάει μεθαύριο Σάββατο 30 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τους επόμενους έξι μήνες. Στις 1η Μαϊου.

Μπορεί όμως μια ομάδα ύστερα από μια ασυνήθιστα μεγάλης διάρκειας, για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, προετοιμασία, στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα τρεις φορές η έναρξη του πρωταθλήματος, για να αναβληθεί ισάριθμες, με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην μπορεί να προσαρμόσει τον ρυθμό των προπονήσεων του, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να βρίσκεται σε τοπ αγωνιστική κατάσταση;

Η ερώτηση τέθηκε τόσο στον Γιώτη Τσαλουχίδη, όσο και στον προπονητή της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη, που μαζί με τον πρώτο αρχηγό της ΒΕΡΟΙΑΣ, Στέλιο Μαραγκό, βρίσκονταν στο πάνελ της συνέντευξης τύπου, που οργάνωσε χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου η ΠΑΕ, με αφορμή σχόλια που ακούστηκαν και γράφτηκαν, ύστερα από τα αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και η απάντηση ήταν ομόφωνη.

Οχι φυσικά. Ο αγωνιστικός ρυθμός αποκτάται μέσα από τους επίσημους αγώνες και την προετοιμασία ολόκληρης της εβδομάδας για το παιχνίδι που ακολουθεί. Εμείς, πρόσθεσαν και οι δύο, έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα, από το Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα φανούν τα αποτελέσματά της.

Στόχος της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ, συμπλήρωσε ο Γιώτης Τσαλουχιδης, που άνοιξε την αυλαία της συνέντευξης τύπου, καλοσωρίζοντας τους παρεβρισκόμενους, ζητώντας παράλληλα την συμπόρευση όλων όσων συγκροτούν το οικοδόμημα της ΒΕΡΟΙΑΣ, από τους φιλάθλους, μέχρι την κορυφή της ΠΑΕ, την οικογένεια του κ. Μπίκα, είναι η δημιουργία μιας αξιόμαχης και ανταγωνιστικής ομάδας, που θα κυνηγάει την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Και εμείς που προερχόμαστε από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας είμαστε εδώ να βοηθήσουμε να κτιστεί η ΒΕΡΟΙΑ του σήμερα, αλλά και του αύριο πάνω σε στερεά θεμέλια. Και κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο βεροιώτης πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ζήτησε από τους Βεροιώτες και όχι μόνο να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής, που έχει δημιουργήσει η ΒΕΡΟΙΑ και στα οποία όπως είπε γίνεται πολλή καλή δουλειά.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα είναι μια αλυσίδα, που αποτελείται από πολλά στέρεα κομμάτια και είναι βέβαιος ότι το κάθε ένα από τα κομμάτια θα δώσει το 100% για να επιτευχθεί ο στόχος, που είναι το κτίσιμο μιας υγιούς ομάδας που θα παίρνει στους αγωνιστικούς χώρους ότι δικαιούται, ότι της ανήκει.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο της Διοίκησης, επικεφαλής της οποίας είναι η οικογένεια Μπίκα, τονίζοντας ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, προσφέροντας ότι χρειάζεται.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Καβαλιώτης τεχνικός υποστήριξε, λόγω της κεκτημένης ταχύτητας που έχει η ομάδα από την περσινή περίοδο, ο κόσμος είναι φυσικό να έχει και πάλι αυξημένες απαιτήσεις και εμείς πρόσθεσε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να του υποσχεθούμε ότι θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό για να μην τον απογοητεύσουμε.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας θα παίξει και η παρουσία του κόσμου της ΒΕΡΟΙΑΣ στα παιχνίδια. «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές» κατέληξε ο Παύλος Δερμιτζάκη.ς

Αναφορικά με τις υψηλές προσδοκίες του κόσμου από την ομάδα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ τόνισε ότι στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι να κάνει μια πορεία αντάξια του ονόματά της, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιώτης Τσαλουχίδης, επεσήμανε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία, όμως επιδίωξή μας είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε αγώνα.

Τέλος στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του ο πρώτος αρχηγός της φετινής ΒΕΡΟΙΑΣ, Στέλιος Μαραγκός, στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι για τους ποδοσφαιριστές η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια και ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλωνστην προσπάθεια των παικτών, ενώ υποσχέθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατόν, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής