breaking news Νέο

Κατερίνα Γρηγοριάδου : «Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα, που δουλεύουμε με αγάπη, αφοσίωση και μεράκι»

Κατερίνα Γρηγοριάδου : «Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα, που δουλεύουμε με αγάπη, αφοσίωση και μεράκι»

Τηλεφωνική συνέντευξη, με αφορμή την παράσταση της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, έδωσε στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» του ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ-102,8 με το δημοσιογράφο Αλέκο Χατζηκώστα η Κατερίνα Γρηγοριάδου, υπεύθυνη προγραμματισμού-οργάνωσης παραγωγής και προβολής του ΔΗΠΕΘΕ, την Παρασκευή 29/10.

Αναφερόμενη στην παράσταση «Πέντε Σιωπές», τόνισε : «Πρόκειται για ένα έργο, που αρχικά «παίχτηκε» ραδιοφωνικά. Στην Ελλάδα παίχτηκε για πρώτη φορά στο Εθνικό και για δεύτερη παίζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας. Η υπόθεση ου έργου αφορά μία ιστορία που συνεχίζεται – την ενδοοικογενιακή βία και την κακοποίηση- γι’ αυτό και γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας. Είναι ένα έργο που αφορά τις 4 σιωπές γυναικών και την 5η τη δική μας. Είναι ένα έργο επίκαιρο, που μας μιλάει για την κακοποίηση, για την ενδοοικογεναική βία και για το νόμο της σιωπής, που καλύπτει τα πάντα, μας μιλάει κυρίως για την αμηχανία που νοιώθουμε απέναντι στο μεγάλο θαύμα της ανθρωπινής ύπαρξης».

Αναφερόμενη στην παράσταση, υπογράμμισε : «Δίνεται πλέον η δυνατότητα να έχουμε 4 παραστάσεις την εβδομάδα στην πόλη μας, συνολικά 19 παραστάσεις. Σε όλες θα τηρηθούν τα απαραίτητα πρωτόκολλα, ενώ τις Πέμπτες θα υπάρχει και η δυνατότητα, εκτός από εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, να τις παρακολουθήσουν και οι έχοντες αρνητικό τεστ. Τα εισιτήρια μπορούν οι πολίτες να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά».

Για τη θεατρική ομάδα και συνολικά για το ΔΗΠΕΘΕ σημείωσε : «Είμαστε μία εξαιρετική ομάδα, που δουλεύουμε με αγάπη, αφοσίωση και μεράκι».

Τέλος, αναφερόμενη στην παρουσία της και ως ηθοποιού στη παράσταση, στο ρόλο της Κοινωνικής Λειτουργού, απάντησε : «Ήθελα όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στο ΔΗΠΕΘΕ, να ζήσω τη διαδικασία της παραγωγής από τα μέσα. Στην παράσταση παίζουν 4 επαγγελματίες ηθοποιοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι «ερασιτέχνες», που ασχολούνται όμως με το θέατρο. Χάρηκα πολύ για την όλη διαδικασία και την εξέλιξη αυτή, άλλωστε όλες οι παραστάσεις, λόγω της αντίληψης του σκηνοθέτη Γιάννη Παρασκευόπουλου, έχουν συμμετοχική διαδικασία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής