breaking news Νέο

Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας!

Γιατί και πώς ζουν ανάμεσα μας!

Εξαιρετικός γιατρός ο παθολόγος Κωνσταντίνος Ρούσος, που υπηρετεί με το βαθμό του επιμελητή Α, το Νοσοκομείο της Νάουσας. Σε ανάρτησή του ο κ. Ρούσος, αφού αναφέρθηκε στο ότι το 80% των νοσηλευομένων στην κλινική covid της Νάουσας είναι ανεμβολίαστοι, ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσηλευόμενοι είναι υπερήλικες, που δεν έχουν, προφανώς, καλή ανοσολογική ανταπόκριση και δεν έχουν κάνει την τρίτη αναμνηστική δόση, ζήτησε από όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα.

«Προβλέπω ότι, φέτος, το τέλος του χρόνου, θα επιφυλάξει δυσάρεστες εκπλήξεις σε αρκετούς από αυτούς και θα εκτυλιχθούν στενάχωρες καταστάσεις στις οικογένειές τους. Έστω και τώρα, ανεπιφύλακτα, προτρέπω να πάνε να εμβολιαστούν όλοι όσοι, μέχρι στιγμής, δεν το έχουν πράξει, συναισθανόμενοι και το χρέος της κοινωνικής ευθύνης που έχουν απέναντι στους συνανθρώπους τους και την ανάγκη επιστροφής της κοινωνίας και της οικονομίας μας στην κανονικότητα», τονίζει ο γιατρός.

Τι του...«απαντά» οπαδός της γνωστής «παρέας» των «συνωμοσιολόγων», που δικαίως ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ως «ψεκασμένους»;

«Αναλαμβάνεις την ευθύνη των συνεπειών του Εμβολίου; Αν ναι, εμβολιάζομαι Αμέσως». Η γνωστή επωδός των στρουθοκαμηλιζόντων του ιού, που αφήνει συνεχώς θύματα πίσω, του, ιδίως νέους ανθρώπους. Και η τραγωδία του εν λόγω «αρνητή» έχει και συνέχεια, αφού κ. Ρούσος του απαντά επιστημονικά.

«Προτιμώ να αμφισβητώ την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του εν λόγω (εμβολίου) ! Όταν έρθει η «ώρα» μου, θα φύγω με ανθρώπινο DNA κι όχι μεταλλαγμένο!».

Μετά από αυτές τις απόψεις, δικαίως μπορούμε να αναφωνήσουμε το ...γιατί και πώς ζούμε ανάμεσά μας, αφού άνθρωποι που ζουν στο 2021 πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να πεθάνουν με φρικτό τρόπο, μέσα σε μια εντατική, μη μπορώντας να πάρουν ανάσα, παρά να κάνουν ένα εμβόλιο, το οποίο έχουν κάνει πάνω από 3,5 δις άνθρωποι στον πλανήτη.  Δυστυχώς η...έρημος της Τάκλα Μακάν, όπου έκλεισε ο Μεγαλέξαντρος τους επί γης δαίμονες, μάλλον τους έχει επηρεάσει τα μέγιστα. Ας το ψάξουν, με τη βοήθεια της ψυχιατρικής, λοιπόν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής